Puiul de la MammaMia îţi dezvăluie cum e să guşti din cele mai alese bucate

Puiul de la MammaMia îţi dezvăluie cum e să guşti din cele mai alese bucate Puiul de la MammaMia îţi dezvăluie cum e să guşti din cele mai alese bucate
Puiul de la MammaMia  te aşteaptă să îl savurezi

Cu o gamă de peste 30 de preparate din pui, Restaurantul MammaMia îţi propune un meniu deosebit din care chiar ai de unde poţi alege ceea ce să consumi. Poţi opta pentru clasica shaorma de pui, împreună cu un sos MammaMia, sau  îţi poţi comanda un pui vienez.  Totul într-un plaiting deosebit şi elegant

Sfaturi practice pentru cei care prefera carnea de pui

Puiul este o carne uşoară şi la îndemână pentru majoritatea romanilor. Carnea de pui are valori nutriţionale potrivite pentru cei care vor să ţină regim, sau pur şi simplu să mănânce o mâncare uşoară. Cu un număr de aproximativ 239 kcal, per porţia de 100 de grame, carnea de pui este cea mai bună modalitate de a mânca pe săturate fără a avea grijă kilogramelor în plus. Gătită în sute, mii de feluri, carnea de pui poate deveni gustoasă doar dacă este condimentata cum trebuie. O mare greşeală a celor care aleg să gătească puiul este reprezentată de felul în care aleg să condimenteze preparatul.

Cum trebuie să depozitezi puiul

Personalul nostru este instruit să îţi ofere cea mai gustoasă şi proaspătă carne de pui. Tocmai din această perspectivă, la restaurantul MammaMia din Iași vei găsi cel mai proaspăt pui pe care îl poţi consuma. Nu ne place să îl congelăm, iar acest lucru se poate simţi din gustul mâncărurilor gatite de noi.

Pentru că ne pasă de clienţii noştri şi după ieşirea din restaurantul MammaMia, bucătarii noştri ne sfătuiesc, dacă vreţi să gătiţi şi acasă,  să depozitaţi alimentul în congelator, iar dacă vreţi să îl descongelati, puteţi face prin a îl lăsa în frigider, 7-8 ore înainte să îl gătiţi. Trebuie să evitaţi pe cât de mult posibil să îl descongelati afară pentru că în acest timp, carnea poate să dezvolte bacterii care se pot dovedi nocive pentru organismul nostru. Desigur, un alt aspect esenţial este faptul că ideal ar fi să nu ţineţi puiul mai mult de 7 zile în congelator în ambalajul original. Dacă aveţi planuri cu puiul la mai mult de o săptămână după ce l-aţi depozitat, vă sfătuim să îl înfăşuraţi într-o folie de plastic cumpărată. Indicat e să nu spălaţi puiul înainte de a-l găti pentru că, dacă puiul e condaminat cu Salmonella, veţi contamina şi spaţiul în care l-aţi spălat. Bacteriile din carnea de pui sunt distruse în totalitate atunci când veţi avea temperaturi de gătit mai mari de 75 de grade.

Puiul de la Mammamia vine la tine acasă, la birou, sau te poţi întâlni cu el la terasa noastră

Preparatele noastre din pui pot veni la tine acasă prin serviciul de livrare la domiciliu Iași, la birou, sau te poţi întâlni cu ele la terasa noastră. Situat în inima oraşului Iaşi, într-o zonă liniştită,  restaurantul Mammamia îţi oferă o oază de gust şi relaxare. Dacă doreşti să mănânci din confortul propriei locuinţe, serviciul de livrare la domiciliu îţi  stă nonstop la îndemână. Poţi să consulţi meniul nostru bazat pe carnea de pui la orice oră pe site-ul nostru, sau din aplicaţie, de pe telefon, fie că e android sau Ios.