Protectie anti tantari cu Plase Tantari Premium

plase tantari plase tantari

Comenzile de plase tantari cresc in fiecare an in perioada de vara. Multe familii doresc sa isi mentina linistea instaland plase care tin insectele departe. 

Pentru o protectie indelungata, firmele producatoare de plase anti insecte recomanda instalarea de produse premium. O plasa simpla anti tantari o sa isi faca treaba un an, maxim doi. Insa, persoanele care doresc produse de calitate isi doresc produse care rezista timp indelungat. 

Astfel de produse sunt oferite de firma Plase Tantari Art. Plase Tantari Art ofera clientilor sai posibilitatea sa comande produse premium. Un beneficiu al plaselor premium este rezistenta la rupere. Utilizate an dupa an, depozitate pe timp de iarna sis palate de repetate ori, plasele premium isi pastreaza calitatea.

Plase tantari Bucuresti - modele

 

Modelele de plase oferite de Plase Tantari Art sunt acelea de tip rulou, plase plisse, plase glisante, sau acele plase de tip American. Plasele de insecte cu balamale reprezinta un model clasic de protectie impotriva tantarilor. Sunt produse la preturi accesibile si sunt usor de manevrat de utilizatori. Un alt model de plasa de tantari clasic este plasa de tip rulou. Putem monta plase rulou la ferestre din PVC sau aluminiu. 

Un avantaj la plasa de tip rulou este sistemul de inchidere sub forma de “gheara” din aluminiu. Acest sistem de inchidere etanseaza perfect la inchidere. De asemenea, un sistem mai sigur de inchidere nu va permite animalelor de companie sau copiilor sa deschida plasa din greseala.  

Profilul plaselor este vopsit in camp electrostatic pentru a impiedica exfolierea sau decolorarea in timp. Materialul din care este facuta plasa este fibra de carbon amestecata cu sticla. Acest tip de material ofera o rezistenta ridicata la rupere si o calitate superioara altor produse de pe piata. 

 

Plasele de tantari de tip Plisse

 

Acest model de plasa reprezinta un sistem inovator pentru a salva nevoia de spatiu. Plasele de tip Plisse sunt special concepute pentru acele locuinte unde spatiul nu permite deschidere unei usi sau a unei ferestre. Avand un cadru foarte mic, de 35 mm, modelul acesta de plasa de aduna complet in tocul propriu. In felul acesta, castigam spatiu si nu stricam aspectul camerei cu o plasa inestetica.

Plasele de tip plisse sunt un plus de eleganta pentru acei clienti care isi doresc un design armonios in locuinta lor. Un alt element care adauga eleganta este culoarea cadrului plasei anti tantari. Cadrul trebuie sa se potriveasca la culoare cu tocul usii sau al ferestrei. Alegeti pentru un aspect uniform al locuintei culorile personalizate pentru cadrele plaselor anti tantari.  

Plase Tantari Art – informatii de contact

Plase Tantari Art este firma care lucreaza in domeniul acesta de mai bine de 10 ani.  Aceasta firma ofera toate modelele de plase tantari. Fie ca doresti o plasa tantari simpla sau un model mai complex, noi suntem echipa care poate sa iti instaleze aceste produse la usi si ferestre. Contacteaza acum echipa noastra si vei afla toate informatiile necesare produselor de tip plase anti tantari si anti insecte.

Persoana contact:   Mircea

Mail:          [email protected]

Website:    https://plasetantariart.ro

Telefon:     0729549779