Profitul Sony Pictures în scădere cu 50%

Profitul Sony Pictures în scădere cu 50% Profitul Sony Pictures în scădere cu 50%

Sony Pictures Entertainment a înregistrat un profit de 51 de milioane de dolari pentru al treilea trimestru care s-a încheiat la 31 decembrie 2019. Aceasta este în scădere cu 50% din profitul T3 de 102 milioane de dolari pe care l-a înregistrat în perioada comparabilă din 2018, care a beneficiat de succesul global al Venom.

Sony a avut venituri generale mai mici pentru filmele sale din trimestru față de 2018. Printre titlurile care sau lansat în perioada din 2019 se numărau îngerii lui Charlie.Cu toate acestea, Jumanji: Următorul nivel a fost puternic la nivel mondial, cu 755 milioane dolari până în prezent. Având în vedere că a apărut la mijlocul lunii decembrie, impactul continuării Dwayne Johnson va fi resimțit și în al patrulea trimestru. Lansarea din ianuarie Bad Boys For Life este încă în cinematografe după ce a înregistrat recorduri de deschidere luna trecută și va fi atribuită următoarelor rezultate. Will Smith-starrer se află în prezent la 291 milioane dolari în toată lumea

Veniturile combinate pentru Sony Corp au crescut cu 3% până la 22,6 B dolari față de aceeași perioadă din 2018. Cu toate acestea, profiturile pentru trimestrul 3 au scăzut cu 46% până la 2,1 miliarde dolari.