Profita de ofertele actuale si viziteaza Malta

  • Sâmbătă, 10 Iulie 2021
  • Turism
Profita de ofertele actuale si viziteaza Malta Profita de ofertele actuale si viziteaza Malta

Când majoritatea oamenilor aleg o destinație de vacanță pentru o evadare europeană, de obicei aleg țări precum Franța, Italia, Anglia, Spania sau Germania. Deși toate acestea sunt locuri cu adevărat minunate de vizitat, există și o mulțime de alte locuri de vizitat în Europa pe care s-ar putea să nu le gândiți imediat la vârful capului. Unul dintre aceste locuri este Malta, o națiune mică situată chiar între Africa de Nord și Sicilia. Această țară insulară incredibil de superbă și bogată cultural ar trebui să fie în partea de sus a listei dvs. de găleată și iată câteva motive pentru care.

Cultura

Malta are o istorie bogată și este direct influențată de numeroșii conducători care au prezidat insula de-a lungul secolelor. Acestea includ romanii, maurii, cavalerii Sfântului Ioan, francezii și britanicii. Datorită acestui amestec extrem de variat de culturi care a pătruns în țesătura istoriei Maltei, cultura sa actuală este influențată în mare măsură de fiecare dintre aceste ere.

Privelistile

Datorită multor ani de succesiune diferită de conducători, Malta prezintă o mare varietate de atracții cu un caleidoscop de influențe culturale. Unele dintre cele mai populare atracții din Malta includ Catedrala Sf. Ioan din Valletta, capitala modernă a țării, precum și vizitarea vechii capitale Mdina. Mulți oameni adoră să viziteze Grădinile Barrakka Superioare, care oferă vegetație luxuriantă, alături de o arhitectură impresionantă.

Pentru pasionații de istorie, un loc minunat de vizitat este Fortul Sf. Elmo, care datează din zilele Cavalerilor Sf. Ioan, care erau un grup militar datând din zilele Imperiului Otoman Turc. Pentru cei care preferă vizitarea obiectivelor turistice în natură, destinațiile populare de vizitat includ Laguna Albastră însorită, zona lagunei Azure Window (care a fost prezentată în Game of Thrones) și Comino, o insulă și o lagună cu vederi uimitoare.

Mancarea

Ce obțineți atunci când îmbinați mâncarea italiană, britanică, spaniolă, franceză-provensală și maghrebină? Bucătăria bogată și complexă din Malta! Mâncarea malteză este cunoscută pentru că este bogată în aromă și destul de consistentă. Unele feluri de mâncare obligatorii includ  Ftira Ghawdxija sau Pizza Gozitan care este acoperită cu cartofi,  Gbejniet  sau găluște de brânză și  Stuffat Tal-Fenek,  care este o tocană bogată de iepure gătită lent și este considerată un fel de mâncare națională

Aflați înainte de a pleca

Poporul maltez este destul de înclinat din punct de vedere lingvistic, deoarece aproape toți cei pe care îi veți întâlni vor putea vorbi în engleză. Limba națională este malteza, dar aproximativ jumătate din populația Maltei poate vorbi și italiană. Clima Maltei este tipică oricărei țări mediteraneene, așa că așteptați vreme blândă pe tot parcursul anului și veri fierbinți pe care ar trebui să le petreceți pe plajă!