Produsele perfecte pentru un nail spa chiar la tine acasă

Produsele perfecte pentru un nail spa chiar la tine acasă Produsele perfecte pentru un nail spa chiar la tine acasă

Criza sanitară provocată de Covid-19 ne-a făcut pe multe dintre noi să fim mult mai precaute cu mersul la saloanele de înfrumusețare și să ne transformăm propria sufragerie într-un nail spa. Dacă și tu ți-ai schimbat obiceiurile pentru întreținerea manichiurii și pedichiurii, atunci cu siguranță că ești interesată să furi cât mai multe din secretele profesioniștilor.

Criza sanitară provocată de Covid-19 ne-a făcut pe multe dintre noi să fim mult mai precaute cu mersul la saloanele de înfrumusețare și să ne transformăm propria sufragerie într-un nail spa. Dacă și tu ți-ai schimbat obiceiurile pentru întreținerea manichiurii și pedichiurii, atunci cu siguranță că ești interesată să furi cât mai multe din secretele profesioniștilor. Pe lângă tehnică, pe care ți-o poți îmbunătății în timp, unul din ingredientele succesului pentru unghii frumoase, care te vor face să te simți specială, sunt instrumentele folosite în îngrijirea, tăierea sau decorarea unghiilor si oja semipermanenta.

Azi ne vom îndrepta atenția către freza pentru unghii. Știu, pare un produs pretențios, care poate îți amintește de vizitele tale la dentist. Dar eu te asigur că nu e nimic înspăimântător în folosirea unei freze și că vei fi încântată de multiplele ei întrebuințări. Iar acum când a venit căldura și sandalele care ne lasă degetele de la picioare la vedere sunt încălțămintea preferată, vei aprecia și mai mult ajutorul frezei tale în obținerea pedichiurii dorite. 

Frezele pentru unghii se găsesc într-o varietate copleșitoare la o primă vedere. Avem freze din ceramică, carbid și titan sau unele foarte prețioase din diamant sau safir. Ah, și era să uit să le menționez pe cele pentru lustruit confecționate din păr de capră. De asemenea ele îndeplinesc mai multe funcții cum ar fi sculptarea și modelarea unghiei, polizarea, sablarea, gravura sau  îndepărtarea cuticulelor. Cele de ceramică dar mai ales cele de titan și carbind sunt mai dure și ne sunt de folos pentru îndepărtarea gelului și acrilului sau pielii întărite. Ceramica este un înlocuitor foarte bun pentru cine are alergie la metale și nu poate apela la frezele din titan. De reținut că niciuna din aceste freze nu încălzește unghia. Cele de diamant sau safir sunt mai fine, mai subțiri, mai accesibile ca preț și ne ajută să modelăm conturul unghiei. Cu acestea din urmă îți poți face pedichiura foarte rapid, mai ales atunci când preferi un stil natural. 

Un kit complet conține stația de operare, în care se montează diversele capete de lucru și frezele, o pedală de picior pentru controlul vitezei și un conectorul de priza. Dispozitivele neprofesioniste au dimensiuni mai mici și sunt portabile, fiind alimentate de o baterie încorporată. Când alegi un dispozitiv, mai important decât viteza de rotație este capacitatea motorului care asigură silențiozitatea și precizia mișcărilor tale și forma ergonomia a aparatului. Un site util, cu produse de calitate, de unde îți poți achiziționa un astfel de kit este www.beautynails.ro

Nu uita să dezinfectezi frezele după utilizare și abia aștept să-mi povestești într-un comentariu experiența ta cu freza pentru unghii.