Produsele Inovatoare Pe Care Nici Măcar Nu Le Știați Existau

Viața inovatoare nu înseamnă doar îmbunătățirea locuinței, ci și îmbunătățirea calității vieții în ansamblu. De la suporturi la cuțite și o mulțime de invenții gândite zilnic, aceste câteva sunt mici, dar convenabile. Aceste produse vor schimba lucrurile mici care vor duce la o ajustare majoră și vă vor întreba cum ați trăit vreodată fără ele. Am compilat această listă și vă recomandăm să investiți într-una sau câteva!

 

Suport pernă pentru tablete

Știm cu toții luptele din secolul XXI, în care poate deveni incomod să ții în continuare tableta, pur și simplu vrei să o odihnești și să te liniști sau poate că mâna ta a început să te înghesuie. Ei bine, nu vă mai temeți - această tabletă vă permite să vă așezați tableta confortabil în ea. Perna va sta sau va sta confortabil pe poală și vă va permite să utilizați tableta în același timp.

Cană cu auto-amestecare

Cine are nevoie de o lingură când cana ta poate face toată treaba pentru tine. Această cană are un disc care vă răsucește și vă rotește ceaiul, cafeaua sau orice băutură pe care o aveți. Ceașca este echipată cu un comutator de pornire și oprire și este alimentată cu baterie.

Cuțit de unt cu autoîncălzire

Nu mai trebuie să vă încălziți untul sau să așteptați să se înmoaie. Cuțitul folosește conductivitatea termică pentru a muta căldura de la mâner la lamă - acesta este un ustensil fabulos și la îndemână. Acest cuțit arată, de asemenea, ca cuțitul dvs. standard pentru unt și nu vă va lăsa ustensilele să pară inegalabile sau lipicioase în niciun fel.

Clip de prindere a cablului

Aceasta este o idee mică convenabilă și inteligentă, instrumentul împiedică acele cabluri să se încurce. Micul autocolant se lipeste de orice suprafață și, de asemenea, va împiedica căderea meselor pe podea și pur și simplu le va păstra într-o zonă accesibilă pentru a ajunge.

 Cele Mai Noi Invenții Inovatoare

 

Viața inovatoare este importantă pentru menținerea lumii și a vieții noastre individuale globalizate și pentru angajarea idealurilor noastre de viață cu gândire înainte. A fi inovator nu este important doar din motive de dezvoltare, ci la fel de important pentru mediu și pentru păstrarea casei noastre. Aceste creații, cumpărături și gadget-uri inovatoare vă vor oferi cu siguranță ceva de gândit. Cine știe poate că vor intra chiar și într-un nou gând inovator în tine ...

 

Baterii reîncărcabile USB

Această invenție inovatoare este un schimbător de jocuri pentru planeta noastră. Bateriile sunt un lucru care necesită milioane de ani până se biodegradează și pe care ne bazăm pentru multe gadgeturi și articole pe care le folosim astăzi. Aceste baterii reîncărcabile se conectează direct la laptop și pot fi utilizate de nenumărate ori, acesta este un economizor de bani și economisitor de planete. Acesta este un lucru care ar trebui utilizat în întreaga lume și, sincer, ar trebui să înlocuiască toate bateriile cu o singură utilizare.

Diapozitive pe lângă scări

Este posibil să nu fie tehnologic, dar cu siguranță este inovator și distractiv! Așezarea toboganelor lângă scări este un mod atât de distractiv de a face călătoriile zilnice și utilizarea zilnică un pic mai interesantă. Nu poți fi niciodată prea bătrân pentru a folosi un diapozitiv care este sigur. Doar fii atent în ploaie, nu încercăm să facem pe cineva rănit aici.

Coaster pentru căni de energie termică / de răcire

Aceste suporturi pentru cani sunt o invenție cu adevărat inteligentă. Așezați pur și simplu băutura caldă sau rece pe coaster și aceasta transformă energia prin dispozitiv și vă încarcă telefonul sau orice alt dispozitiv electronic conectat.

Distribuitor automat de pizza

Atât de multe da! Acest distribuitor automat coace pizza proaspătă în 2-5 minute. Nu suntem siguri de calitate, dar este încă o idee grozavă. Pizza din mers, o gustare delicioasă și pur și simplu o idee pentru toate alimentele pentru viitor. Imaginați-vă că aveți una dintre acestea la birou.