Produse de ingrijirea pielii care nu trebuie sa iti lipseasca

Pentru ingrijirea pielii, exista un anumit numar de produse specifice:

  • Un lapte demachiant si un sapun demachiant: pentru a indeparta orice urma de machiaj si pentru a elimina praful care poate astupa porii pielii.
  • Un demachiant pentru ochi: pentru a sterge bine rimelul, tusul dermatograf si fardul de pleoape
  • O lotiune tonica: pentru a inchide porii pielii dupa demachiat
  • O crema pentru conturul ochilor: pentru a ingriji epiderma foarte fragila a acestui loc
  • O crema de zi: pentru a o hrani si proteja de agresiunile exterioare (soare, praf, poluare)
  • O crema de noapte: pentru a o hrani, rehidrata si reface in timpul somnului
  • Un stick pentru buze: pentru ingrijirea buzelor
  • O masca de frumusete: pentru a curata fondul fetei, in medie o data pe saptamana.
  • O crema pentru gat: poate fi o crema speciala sau o crema

Iata lista produselor de baza. Este preferabil sa investiti in produse bune si daca este posibil din aceeasi gama!

Fiecare marca propune gama sa de frumusete. Lasati-va ghidate de consiliera marcii pe care ati ales-o. Ea va sti ce sa va propuna in functie de tipul pielii dvs. Si amintiti-va ca o vanzatoare buna nu trebuie sa va incite sa cumparati toata gama!

Daca optati pentru produse din game diferite, schimbati din cand in cand marca. Frumusetea pielii, stralucirea sa si tenul sunt baza insasi a frumusetii. Un machiaj savant nu va da lumina daca pielea care poarta este anemica sau murdara.

Utilizati produsele cu zgarcenie deoarece cantitatea nu face crema mai eficace. Cand aplicati crema de noapte, evitati conturul ochilor. Epiderma in acest loc este mai fina si mai delicata, si trebuie sa utilizam produse specifice conturului de ochi.

Ultimul sfat: ingrijiti gatul in acelasi timp cu fata. Foarte numeroase sunt cele care neglijeaza aceasta parte si deseori gatul le arata varsta. Este indicat sa ingrijiti si decolteul.

Un mic truc consta in faptui ca nu trebuie sa va uscati mereu mainile cu un servetel de hartie dupa ce ati aplicat crema. Masati surplusul si nu uitati degetele si incheietura. Produsele cosmetice sunt foarte scumpe pentru a le risipi si, in acelasi timp, mainile isi pastreaza frumusetea si prospetimea