Prima oara,cum se petrece?

Ei da, este foarte normal sa te intrebi cum va fi prima oara. Este la fel de normal sa te intrebi daca vei fi la inaltime, daca celalalt te va place. Chiar si din punct de vedere fizic, te intrebi daca te va durea, daca vei putea sa ai orgasm, daca nu cumva vei ejacula prea repede. Haideti sa le luam pe rand.

Cum va fi prima data cand vom face dragoste?Ce sa faci ca sa fii la inaltime si sa te faci placut(a)?

Cel mai bun lucru ca sa fii la inaltime este sa stati de vorba amandoi. Vorbeste-i partenerului/partenerei despre dorinta ta, despre cum vezi tu situatia, despre cum te simti fata de ceea ce se va intampla, fata de experienta prin care vei trece. Iar cat despre a te face placut(a), fii sigur(a) ca sunteti impreuna pentru ca v-ati placut unul pe altul de la prima vedere. Faptul ca te simti cam stanjenit(a) la ideea ca el/ea te va vedea gol/goala pentru prima data te va tulbura in egala masura ca si pe prietenul tau/prietena ta.

Deci, persoana pe care o iubesti te va respecta asa cum o respecti si tu.Daca insa crezi ca el/ea nu prea da dovada de respect in relatia dintre voi, lucrul cel mai indicat ar fi mai mult ca sigur sa amani aceasta prima data, evitand astfel o dezamagire.

O sa ma doara?

In special fetele sunt preocupate de aceasta chestiune. Raspunsul: da si nu. Depinde de cat de destinsa esti. Mai mult ca sigur ca daca esti stresata la ideea ca vei fi penetrata si/sau nu esti suficient de bine lubrifiata, vei simti o jena in timpul penetratiei. Retineti: lucrul cel mai important este sa fii relaxata si destinsa. In mod normal, daca esti excitata din punct de vedere sexuala ar trebui sa fii lubrifiata. Totusi, nu trebuie sa uiti ca este prima ta experienta sexuala si un lubrifiant (utilizat cu ocazia acestei prime relatii sexuala si apoi ori de cate ori ai un contact sexual) va va face sa va simtiti amandoi mult mai bine.

Daca ejaculez prea repede?

Da, este posibil ca baietii sa ejaculeze prea repede. Mai ales prima data, deoarece senzatiile placute pe care ei le resimt acum sunt noi pentru ei si foarte intense. Astfel ca in acest stadiu, le vine cam greu sa se abtina. Trebuie sa stiti ca totul se invata; vei invata sa devii capabil sa­ti prelungesti placerea prin intarzierea ejacularii. Daca te numeri printre cei care se masturbeaza, poti sa incerci, in timp ce te masturbezi, sa te abtii, adica sa-ti amani ejacularea si, de asemenea, sa-ti observi toate senzatiile pe care le vei simti. Acest lucru iti va fi de folos in faimoasa zi „Z”.

Si orgasmul?

Baietilor le este mai usor sa atinga orgasmul. Multi dintre voi I-ati experimentat deja in timp ce va masturbati si, sa o spunem deschis, este mult mai usor pentru un baiat sa-si cunoasca organele genitale, pentru ca se afia la „indemana”. Altfel stau lucrurile cu fetele. Din anumite motive, se pare ca fetele se masturbeaza mai putin decat baietii. Iar atunci cand se masturbeaza, o fac prin stimularea clitorisului sau, cateodata, introducandu-si un deget in vagin. Cand vei fi impreuna cu partenerul tau, va fi altfel decat atunci cand te masturbezi. Se poate ca trupul tau sa nu stie cum sa se bucure de orgasm prin penetrare. Chiar daca obisnuiesti sa-ti bagi un deget in vagin pentru a-ti provoca orgasmul, penisul este totusi diferit de deget. Orgasmul prin penetrare vaginala este posibil daca nu va veti grabi si veti avea timp sa va ascultati corpurile, sa var lasati in voia senzatiilor pe care le veti trai.

Prima experienta va fl de neuitat daca nu o veti face in graba, si veti fi in acelasi timp realisti fata de situatia pe care o traiti.

Memorati aceste doua mari reguli de aur inainte de ziua cea mare