Prietena ta trece printr-o desparțire? Iata ce NU trebuie sa-i spui!

  • Marţi, 17 Decembrie 2019
  • Diverse
Prietena ta trece printr-o desparțire? Iata ce NU trebuie sa-i spui! Prietena ta trece printr-o desparțire? Iata ce NU trebuie sa-i spui!

Cu toții am trecut prin asta la randul nostru, și știm cat de mult conteaza ceea ce apropiații ne spun in acele clipe. Și trebuie sa recunosc ca, de cateva ori, prietenele mele au cam dat-o in bara la acest capitol. Așa ca, real-adult.ro a facut un top al lucrurilor pe care sa NU i le spui unei prietene care trece prin astfel de momente.

Dar inainte de toate trebuie sa precizez ca mesajele de dragoste, de susținere, și multi programarile la saloanele de infrumusețare chiar funcționeaza! Deci, keep on doing that!

Prietena ta trece printr-o desparțire? Iata ce NU trebuie sa-i spui!

1. Oricum nu l-am placut niciodata. Nu facea de tine. / Erai prea buna pentru el!

Bai, deci nu! Va rog eu, NU! Daca nu i-ai spus asta in timpul relației, nu i-o spune dupa. Nu ajuta! Treaba asta cu ”nu facea de tine” o face sa se simta și mai nesigura pe sine. O sa considere ca ai fost falsa, deci nu poate avea incredere ca-i spui adevarul nici acum.

In plus, multe fete au sentimente contradictorii in acele momente. Intr-un minut poate spune ca era cel mai mare rau din viața ei, in altul poate spune ca ii lipsește și ca nimeni nu a mai facut-o sa se simta atat de iubita in viața ei. Are dreptul sa se simta naucita de aceasta schimbare in viața ei, așa ca ai grija ce-i spui. Las-o pe ea sa ajunga la o concluzie, daca i-a fost bine sau i-a fost rau alaturi de respectivul. Tu ofera-i sprijinul, ascult-o, și fa-i pe plac in orice privința. Da, asta ai vrea și tu, deci…

2. Sunt și alții pe lumea asta!

Daca ai aplicat aceasta metoda deja, probabil ai auzit deja un ”dar eu doar pe el il vreau”. Mda, ți-a dat-o, nu-i așa? Deci, este ineficienta și n-o faci decat sa o adancești in starea respectiva. O sa se gandeasca ca sunt atația baieți și totuși el a fost cel care a facut-o sa simta / sa traiasca nu știu ce… Și asta, e cam adevarata… Fiecare om e diferit (Slava Domnului!), așa ca nu poți avea aceleași trairi cu toți barbații pe care ii intalnești. Deci, s-ar putea sa prețuiasca destul clipele petrecute cu fostul. Nu te baga pe terenul asta.

3. O sa-l uiți cat ai zice ”pește”.

Poate ca da, poate ca nu. Dar in momentul asta cu siguranța nu a uitat de el, din moment ce plange dupa el. Deci, o s-o faci sa creada ca se adancește prea mult in acel moment și ca nu se poate destainui ție de fiecare data cand are astfel de trairi vizavi de el. Ai rabdare cu ea!

4. Mergem in oraș și-ți trece.

Nici asta nu-i buna. Nu o sa-i treaca deloc. Trebuie sa-și dea timp sa depașeasca momentul. Nu te poți aștepta ca azi sa se desparta și maine sa petreaca ca și cum nu s-a intamplat nimic. Poate ca e in stare sa o faca, dar maine… maine cine plange ca ”ce oribil a fost la petrecerea de-aseara, unde s-a gandit non-stop la fostul”?

5. Depașește momentul, ca el deja a facut-o. L-am vazut cu o…

Pfu, asta e super dureroasa. E ok sa-i spui ca l-ai vazut, ai citit nu știu ce despre el… dar nu e ok sa folosești treaba asta ca moneda de șantaj. Nu, n-o sa-l uite doar pt ca-i spui ca l-ai vazut cu nu știu ce tipa, ba dimpotriva! Pe langa faptul ca o sa te puna sa-i spui in detaliu ce știi, intrebandu-te chiar și de doua ori despre cel mai nesemnificativ detaliu, o s-o faci sa-l caute și mai cu ardoare. O sa-l urmareasca pe toate rețelele de socializare, poate chiar o sa mearga prin toate locurile pe care știa ca respectivul le frecventa, etc, știți voi… o sa devina stalkerița apriga. Și pe langa faptul ca-și irosește energia intr-un mod chiar neplacut, o sa se adanceasca și mai tare in starea in care se afla. Deci, fara genul asta de afirmații in preajma ei.

Și daca n-ați ințeles pana acum, vorbim de fete care au fost parasite de iubit, in caz contrar situația se schimba radical.