Prezervativ da sau nu?

Nu vreau sa-mi pun prezervativ, oricum nici nu stiu cum se pune… si pana il pun, mi se culca.

„Stiu eu cum se pune… Si mai stiu ca daca pun o picatura de lubrifiant inauntru,senzatia de caldura va fi atat de excitanta incat nu cred ca o sa ti se culce…”

Nu-mi place prezervativul pentru ca omoara spontaneitatea.

„Orice poate omori spontaneitatea in timpul unei relatii sexuale. Imagineaza-ti ca fratele tau da peste noi cand facem dragoste. Ce mai ramane din toata spontaneitatea? Haide mai bine sa facem haz de necaz si sa gasim niste smecherii care sa ne faca sa vedem lucrurile mai roz.”

Farmacista are sa-mi arunce o privire ciudata cand am sa-i cer niste prezervative.

„Chiar crezi ca ea va remarca ce cumperi? Are atatea alte lucruri in cap la care sa se gandeasca incat nu are timp sa se preocupe de ceea ce cumpara clientii. Si daca totusi iti este prea greu sa mergi, am sa ma duc eu.”

Nu am nevoie de prezervativ pentru ca iau pilule anticonceptionale.

„Trebuie oricum sa folosim un prezervativ. Pilula nu te protejeaza decat de sarcina. Prezervativul ne apara de bolile transmisibile pe cale sexuala.”

Prezervativul nu este eficace 100%.

„Daca este bine folosit, prezervativul este eticient 100u/o, iar eu stiu cum sa-l folosesc in mod eficient.”

Am auzit ca bolile transmisibile pe cale sexuala si chiar si spermatozoizii pot trece prin prezervativ.

„Bacteriile care cauzeaza aceste boli si spermatozoizii sunt mult prea „mari” ca sa treaca prin prezervativ. De altfel, prezervativele sunt fabricate astfel incat nimic nu poate trece prin ele.”

Daca m-ai iubi, ai accepta sa facem dragoste fara prezervativ.

„Tocmai pentru ca te iubesc vreau sa folosim prezervativul. Nu spun ca unul din noi are vreo boala venerica. Insa inainte de a fi siguri ca nu avem, este mai bine sa ne pazim.”

Fac dragoste pentru prima data. Sunt sigura ca nu am nici o boala.

„Poate ca nici tu, nci eu nu avem nici o boala, insa ca sa fim siguri ar trebui sa ne facem un test. Pana atunci, insa, va trebui sa folosim prezervativul.”

Acestea sunt principalele obiectii cu care te-ai putea confrunta. Nu mai sta pe ganduri si foloseste aceste argumente pe care ti le oferim ca sa-ti impui punctul de vedere, Impunerea punctului tau de vedere este foarte importanta.

Nu ezita sa refuzi o relatie sexuala daca nu ai reusit sa-ti convingi partenerul (partenera). Altfel, chiar ca va trebui sa gasesti argumente. Te vei simti mai bine dupa ce vei refuza decat daca ai accepta o relatie sexuala care sa-ti aduca numai sentimente de culpabilitate si cine stie, poate chiar si unele surprize neplacute.