Servicii funerare si reclame inselatoare

  • Sâmbătă, 6 Februarie 2021
  • Religie
  • Publicat de
Funerare 24 - Servicii Funerare de calitate in Bucuresti Funerare 24 - Servicii Funerare de calitate in Bucuresti

Firmele de pompe funebre s-au inmultit in Bucuresti ca ciupercile dupa ploaie. La cate multe sunt, a devenit foarte dificil sa alegem in cunostinta de cauza in cazul in care avem nevoie de servicii funerare de calitate. Oferte de pret care de care ... nu mai atractive, ci uneori de-a dreptul fantasmagorice - unele nu doar ca ofera toate servicile funerare inclusiv inmormantarea "gratuit", ci "mai dau si cateva mii de lei" in plus "norocosului castigator la loto".

Cand vedem astfel de oferte, trebuie sa ne gandim ca orice societate comerciala are ca obiectiv profitul. Iar o agentie funerara are cheltuieli financiare lunare mai mare decat ale altor afaceri, prin urmare altruistii cu inima atat de larga de mai sus ar trebui sa renunte la a-si mai plati angajatii, furnizorii, poate chiar si la “a mai pune paine pe masa”  doar ca sa faca astfel de "cadouri".

Inselaciunea in acest caz se refera la ajutorul de deces, in valoare curenta de 5.427 lei, oferit de Casa de Pensii pentru decesul pensionarului sau asiguratului. In cazul trecerii in nefiinta al unui membru din familia pensionarului, valoarea este de 2.715 lei. 

Insa acesta este un drept al dumneavostra ca membru de familie al defunctului si va este acordat de catre Casa de Pensii, nu de catre firma funerara, cum vor zelosii ofertanti de mai sus sa va faca sa credeti. Iar daca cheltuielile va sunt scazute din valoarea financiara a acestui ajutor de inmormantare, tot din buzunarul propriu le platiti, deoarece ajutorul mentionat reprezinta bani ai dumneavoastra.

Agentia de pompe funebre poate cel mult sa va ajute sa intocmiti dosarul de care aveti nevoie pentru a obtine ajutorul financiar.

Pentru a fi siguri ca alegem o agentie de servicii funerare serioasa este indicat si sa verificam daca pe pe pagina de internet a acesteia sunt afisate atat locatia fizica a firmei de pompe funebre cat si societatea comerciala care o detine. Aceste informatii se gasesc de obicei la sectiunea Contact sau in subsolul paginilor. Iar afisarea pe pagina web a societatii care detine firma reprezinta chiar o obligatie legala de ceva timp...

Ca regula generala, de cate ori vedem o oferta care pare “prea buna ca si fie adevarata” trebuie sa ne ascultam intuitia, pentru ca de cele mai multe ori nici nu este adevarata. Cel mai sigur este, intr-un astfel de caz, pur si simplu sa nu dam atentiei ofertei “incredibile”. Asta ne va scuti nu numai de batai de cap, ci si de plata unor costuri financiare ascunse, adesea mai mari decat costul normal al servicilor prezentate. 

Toate cele de mai sus pot fi sumarizate astfel: fiti intotdeauna precauti, cantariti si analizati rational, si nu semnati nici un contract decat dupa ce sunteti absolut sigur pentru ce semnati.