Podgorii Incredibile Din Jurul Globului

  • Duminică, 10 Aprilie 2022
  • Turism

Vizitarea cramelor este întotdeauna o experiență cu adevărat distractivă. Nu numai că poți să te bucuri de ceva timp în natură, să vezi strugurii crescând în aer liber, dar apoi să încerci și niște vinuri locale delicioase? Ni se pare un vis. O mulțime de podgorii au, de asemenea, mâncare delicioasă, care se asortează perfect cu vinurile pe care le produc. Iată câteva dintre cele mai bune crame pe care le puteți vizita în întreaga lume.

Podgoriile Lavaux, Elveția

Podgoria Lavaux este cocoțată chiar în vârful lacului Geneva și chiar pare să fie scoasă dintr-un tablou. Este logic că a fost desemnat un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. Lavaux are 830 de hectare de viță de vie la care se poate ajunge cu drumeții, feribotul sau mașina.

Chateau Montelena, California

Chateau Montelena pare chiar dintr-un basm. Nu pare acel castel gotic construit pentru o prințesă zână? Deși nu există niciunul dintre aceștia aici, există o mulțime de vinuri incredibile. În 1976, un concurs de degustare în orb Judgment of Paris a numit vinurile de la Chatea Montelena mai bune decât vinurile franceze, fiind una dintre cele mai renumite crame din California. Există, de asemenea, terenuri private și un lac.

Marques de Riscal, Spania

Marques de Riscal este orice altceva decât tradițional, în cel mai bun mod posibil. Hotelul și centrul de funcții au fost proiectate de arhitectul Frank O. Gehry, care a numit clădirea Orașul Vinului. Este în contrast puternic cu pivnițele care datează din secolul al XIX-lea. Clădirea avangardă a secolului XXI are și un restaurant cu stele Michelin în interior.

Chateau Ducru Beaucaillou, Franța

Această locație frumoasă este o cramă prestigioasă din Franța, care se află la 25 de mile nord-vest de Bordeux. Franța este unul dintre cele mai bune locuri din lume în ceea ce privește vinul, iar Chatea Ducru este un exemplu perfect al acestei excelențe. Situate lângă estuarul Girondei, într-un castel, unde încă mai locuiesc proprietarii cramei, sunt un exemplu excelent de vinificație de mare cru.

Domeniul Plata, Argentina

Vinurile Argentinei sunt renumite în întreaga lume, iar Dominio del Plata este cu adevărat unul dintre cele mai bune de acolo. Țara este al 5-lea producător de vin din întreaga lume. Cel mai cunoscut vin al său este Malbec, un soi care a fost adus în Argentina din Bordeaux în secolul al XIX-lea