Plaje superbe de vizitat in Portugalia

  • Duminică, 14 Martie 2021
  • Turism

Praia da Comporta

Aceasta este încă o plajă care va face pentru o excursie de o zi uimitoare. Este un pic mai mult în afara decât alte plaje, ceea ce înseamnă că nu există foarte mulți turiști.

Este un loc foarte pașnic, cu nisipuri albe și ape albastre limpezi. Puteți obține ceva de băut și mâncat chiar pe plajă, făcând din aceasta o experiență cu adevărat relaxantă.

Praia do Guincho

Stâncile uriașe zimțate și valurile masive pe care trebuie să le ofere această plajă, îl fac un paradis al surferului. Este, de asemenea, un loc minunat pentru scufundări, deoarece este plin de viață marină.

Această plajă poate fi găsită în parcul național Serra da Sintra din Lisabona, care este un loc frumos în general. Se va face excursia perfectă de o zi din Lisabona dacă stai în zonă.

Praia da Ribeira do Cavalo

Această plajă arată cu adevărat ceva dintr-o carte poștală și merită călătoria de 40 de minute de la Lisabona. Va trebui să faceți o mică excursie pe o potecă pentru a ajunge aici, dar nu este deloc dificil.

Vara este sezonul înalt și este momentul perfect pentru a merge pe caiac. Această zonă oferă, de asemenea, unele uimitoare înot și scufundări.

Praia da Falesia

Praia da Falesia este una dintre cele mai bune plaje pentru familie, din Portugalia, datorită împrejurimilor sale liniștite și a apei cristaline. Prin urmare, în lunile de vară, este destul de plin, dar există întotdeauna un loc unde să închiriați o canapea.

Există mai multe restaurante și baruri lângă plajă, iar orașele din apropiere oferă multe alte opțiuni de divertisment.

Praia Dona Ana

Lagos a fost întotdeauna cunoscut ca un port de pescuit important, și chiar și după ani și secole, își păstrează atingerea istorică unică, completată de străzi înguste, precum și masive stâncoase care se întind pe coastă.

Și chiar în această locație pitorească se află plaja mai mică din Praia Dona Ana , care este faimoasă nu numai în întregul Lagos, ci în întregul Portugal.

Meia Praia

Meia Praia este o plajă între Alvor și Lagos, având o formă semicirculară și are o lungime de peste 4 km. Este înconjurat de dune de nisip și se pot găsi aici scoici mari.

Plaja este populară și în rândul nudistilor, dar din cauza vastității Meia Praia, partea nudistă nu este marcată aici, astfel încât vizitatorul nepregătit aleatoriu poate fi destul de surprins.

Praia de Odeceixe

Nu orice vizitator merge la Odeceix. Este un sat de pe coasta de vest, la granița dintre Algarve și Alentejo.

Totuși, cine va merge la Odeceix va fi mereu fermecat de satul pitoresc și plaja incredibil de fotogenică, înconjurat de sat și de stânca uriașă. Locul este popular mai ales în rândul surferilor și turiștilor.