Plaje din Franta de vizitat in 2021

Plage de l’Almanarre, Var

Plaja de nisip din această zonă pare să se întindă pentru totdeauna, oferind o priveliște uluitoare asupra apariției soarelui mai târziu în zi. Locația îndepărtată a acestei plaje o face și mai izbitoare. Este un loc popular pentru windsurfing, snorkelling și scufundări.

Este, de asemenea, excelent pentru a înota un pic intre tarmuri. Ridicarea apei fluctuează destul de mult și poate fi ideală și pentru surfing. Există destul de multe case în zonă, iar localnici se bucură de peisaj la fel de mult ca și turiștii.

Palombaggia, Corse-du-Sud

Palombaggia are plaje incredibile de nisip alb și roci de culoare argilă răspândite peste tot. Apele albastre cristaline fac ca această plajă să fie excelentă pentru scufundări. Există chiar și câteva golfuri unde poți merge și explora.

Traseele de-a lungul coastei vă vor oferi modalitatea perfectă de a petrece timp în natură în timp ce sunteți aici. Există păduri de pin în partea îndepărtată a plajei prin care poți face mereu o plimbare

 La Paloma, Alpes-Maritimes

La Paloma are câteva trasee de drumeție minunate, care vă vor duce prin vegetația densă și frunzișul pe care această plajă trebuie să îl ofere. Apa este de obicei destul de lină, ceea ce o face ideală pentru înot, caiac, snorkelling și scufundări. Windsurfing este un sport nautic foarte popular în această zonă.

Vei găsi o mulțime de iahturi în apropiere în golf, iar lansarea merge între bărci și plajă pentru a livra mâncare și băuturi. Acesta este un loc turistic foarte popular, așa că pregătește-te să te confrunți cu niște mulțimi serioase în timp ce ești aici

Grande Plage de Saint-Jean-de-Luz, Pirineii-Atlantiști

Acest mic golf fermecător este un loc minunat pentru a face o baie relaxantă frumoasă și nu va trebui să vă faceți griji pentru surferi. Este un loc cu cheie foarte scăzută, care este perfect dacă ești obosit de oraș și ai nevoie de o pauză.

Face parte dintr-o stațiune locală, așa că vă puteți aștepta să fiți răsfățați în cea mai frumoasă modă posibilă

Conche des Baleines, Charente-Maritime

Această insulă are multe de oferit, inclusiv înot excelent și windsurfing superb. Mulți oameni își iau barcile cu pânze aici, deoarece navigarea este de top. Există o lungă întindere de nisip auriu pe care îl puteți parcurge pentru a privi apele albastre limpede de cristal.

Este un loc cu adevărat idilic și puteți închiria o bicicletă pentru a vă deplasa. Este modalitatea perfectă de a face exerciții fizice în timp ce te bucuri de tot ceea ce are această zonă