Plaje de top din SUA

  • Marţi, 25 Februarie 2020
  • Turism
Plaje de top din SUA Plaje de top din SUA

Lighthouse Beach, Carolina de Nord

Plaja Lighthouse din Outer Banks, Carolina de Nord, are aproape 3.000 de metri de nisip alb pe care va puteti plimba. Este un loc foarte popular pentru înot, surf și scufundări.

Apa este remarcabil de limpede, iar salvamarii sunt mereu la datorie în timpul zilei. Nu este la fel de turistic ca unele dintre celelalte plaje din zonă, așa că nu va trebui să vă faceți griji pentru mulțimi mari.

Caladesi Island State Park, Florida

Parcul de stat, Insula Caladesi din Florida are ape limpezi și este locul perfect pentru a merge la caiac și a plimba cu barca. Puteți ajunge pe această plajă într-o scurtă călătorie cu feribotul .

Acesta este de departe unul dintre cele mai frumoase locuri pe care Florida le are de oferit. Coasta de nisip alb oferă o priveliște incredibilă pe care nu o vei uita niciodată.

Parcul de stat Hapuna Beach, Hawaii

Parcul de stat Hapuna Beach din Hawaii este situat pe Insula Mare. Atrage mulți turiști în fiecare an pentru snorkeling, scuba diving și înot.

Valurile de pe această plajă sunt semnificativ mai mari în lunile de iarnă, de aceea este important să ții cont de asta. Nisipul alb al acestei plaje nu face decât să îi adauge frumusețea naturală incredibilă. Este una dintre cele mai populare minuni naturale din Hawaii și din motive întemeiate.

Coronado Beach, California

Plaja Coronado din San Diego, California, oferă un surf minunat și are numeroase stațiuni în zonă. Există destul de multe restaurante și baruri frumoase când doriți să obțineți ceva de mâncare și băutură.

Apa în sine este destul de calmă și caldă pe toată perioada anului. Poate fi destul de aglomerat în lunile de vară, dar cu siguranță merită să te ocupi de mulțime.

Panama City Beach, Florida

Plaja Panama City din Florida este un loc foarte popular pentru înot, datorită apelor turcoaz clare și calde pe tot parcursul anului. Este, de asemenea, un loc excelent pentru jogging și ciclism în jurul zonei.

Cei care caută undeva bine să facă snorkeling sau scuba diving trebuie să ia în considerare acest loc din cauza a tot ceea ce oferă. Există multă istorie și cultură în zonă, ceea ce o face o destinație uimitoare pentru turiști.