Piata termopanelor in Romania,tendinte si branduri de top

Piata termopanelor in Romania,tendinte si branduri de top Piata termopanelor in Romania,tendinte si branduri de top

Piața tamplariei si ferestrelor termopane din Romania a cunoscut in ultimi ani o creștere semnificativa fiind un segment deosebit de important in domeniul construcțiilor.

Termopanele reprezinta o soluție moderna și eficienta din punct de vedere energetic pentru ca ofera o izolarea termica a cladirilor(fie ca ne referim la cladiri rezidentiale sau de birouri).

Dar care sunt cele mai cunoscute Brandri de termopane din Romania?Vezi mai jos care sunt cele mai importante marci:

Rehau este unul dintre cei mai mari producatori de sisteme de profile pentru ferestre și uși din PVC si aluminiu la nivel mondial.Brandul se remarca prin calitatea superioara a produselor sale și inovațiile tehnologice pe care le aduce tot timpul pe piața.

Rehau este deasemena o marca reputata pentru performanța și rezistenta termopanelor sale, fiind preferat de foarte mulți clienți din Romania.

Gealan este un alt mare brand cunoscut in industria termopanelor din Romania. Compania Gealan ofera o gama larga de profile pentru ferestre din PVC si aluminiu,caracterizate printr-un design atractiv și o tehnologie avansata.

Brandul Gealan face investiții continue in cercetare și dezvoltare, asigurand tot timpul produse de calitate superioara și soluții inovatoare pentru clienți sai din intreaga lume.

Salamander este o un Brand german mare reputatie in acest domeniu,compania este specializata in producția de profile pentru ferestre din aluminiu si PVC. Termopanele marca Salamander sunt recunoscute pentru rezistența și stabilitatea lor, fiind utilizate si apreciate atat in proiectele rezidențiale, cat și in cele comerciale.

Pentru a asigura calitatea și performanța produselor, este important sa se acorde atenție certificarilor și standardelor in domeniul termopanelor. Marcile de top detin certificari și sunt in conformitate cu standardele europene, precum ISO 9001 sau CE (Conformité Européene).

Cum se prezinta piata de termopane din Romania?

In concordanta cu cresterea proiectelor comerciale si rezidentiale din ultimii 20 de ani si piata de termpoane este intr-o continua crestere, unul dintre cei mai buni ani a fost anul pandemic 2020 unde foarte multe firme au inregistrat cresteri semnificative ale vanzarilor, aceasta crestere este pusa pe seama faptului ca persoanele au petrecut mult mai mult timp in interiorul locuintei si au realizat ca un produs termopan de cea mai buna calitate are o serie de avantaje.

Oamenii iși doresc sa-și imbunatațeasca eficiența energetica a locuințelor, sa beneficieze de confort termic cat mai optim. Avand in vedere aceste necesitați vitale, cererea pentru ferestrele de termopane a crescut, ceea ce a determinat dezvoltarea și diversificarea ofertei din acest domeniu.

Care sunt cele mai importante piete din Romania?

Județul Cluj, datorita dezvoltarii pietei imobiliare din ultimi 5-10 ani se remarca printr-o cerestere a numarul de firmei care ofera servicii de productie,vanzare si instalare de termopane

In Bucuresti este o piața competitiva a termopanelor, unde se regasesc numeroase firme specializate in acest domeniu. Daca vrei sa lucrezi cu o firma care instaleaza termopane Bucuresti apeleaza oricand la Window Solution

Județul Timiș deserveste zona de vest a tarii in materie de termopane

Atunci cand alegeti un furnizor de termopane Bucuresti sau o alta firma din tara este important sa tineti cont si de serviciile post-vanzare oferite.

Verificati ce termen de garantie ofera, servicii de mententana si reparatii pentru a va asigura ca alegeti cea mai buna varianta pentru instalarea de termopane.

Alege produse de brand daca tot vrei sa faci o investitie care sa te ajute pe termen lung si sa te bucuri de cat mai multe optiuni si beneficii pe care produsele de marca le ofera intotdeauna