Personalitati celebre care sunt 100% vegane

Suntem siguri că ați auzit despre stilul de viață vegan. Nu este o dietă, ci un mod de viață. În ultimii ani, tot mai mulți oameni au făcut trecerea la un stil de viață vegan, inclusiv multe celebrități celebre. Ideea din spatele acestui fenomen este de a reduce, dacă nu de a opri, cruzimea animalelor și de a ajuta mediul înconjurător prin faptul că nu mănâncă sau nu folosește produse de origine animală. Din moment ce vedetele au fost mai sincere despre veganism, tendința a devenit din ce în ce mai populară. Acum, s-ar putea să vă întrebați, cum se poate obține toți nutrienții de care au nevoie, consumând o dietă strict bazată pe plante? Ei bine, după cum se dovedește, există o mulțime de alimente care nu conțin produse de origine animală care conțin toți nutrienții de care am avea nevoie. Nu numai asta, dar dacă crezi că ți-ar lipsi prea mult anumite alimente, devenind vegan, există o mulțime de înlocuitori uimitori care sunt la fel de delicioși ca și adevăratul lucru! Cu toate acestea, știm că a deveni vegan nu este pentru toată lumea, așa că să aruncăm o privire la câteva celebrități care au decis să facă schimbarea.

Miley Cyrus

Miley a fost foarte sinceră despre stilul ei de viață de ceva timp. A făcut schimbarea înapoi în 2014 și, dacă aruncați o privire la feedul ei de pe Instagram, ați vedea toate mesele vegane cu aspect delicios pe care le postează. Este cunoscută că are multe animale, fapt care a contribuit la alegerea ei de a deveni vegan.

Liam Hemsworth

Deși are sens că Liam ar deveni vegan datorită influenței lui Miley, se dovedește că a devenit vegan în 2015 odată ce a aflat despre maltratarea animalelor. În plus, prietenul său apropiat și costar, Woody Harrelson, este vegan de 30 de ani și i-a sugerat lui Liam să încerce o dietă vegană. De atunci Liam a fost vegan!

Woody Harrelson

După cum am spus, Woody Harrelson este un vegan serios de mult timp. De fapt, motivul inițial pentru care a devenit vegan a fost că se va îmbolnăvi după ce a mâncat carne sau lactate. În cele din urmă, a tăiat toate produsele de origine animală.

Beyonce și Jay-Z

Deși Beyonce și Jay-Z nu sunt vegani cu normă întreagă, ei și-au încurajat fanii să încerce stilul de viață pe bază de plante. În 2013, Jay-Z a anunțat că va face o provocare vegană de 22 de zile împreună cu Beyonce. Apoi, în 2018, Beyonce a anunțat că va deveni vegană pentru a se pregăti pentru spectacolul ei de la Coachella.

Madelaine Petsch

Acesta este un caz destul de unic, dar actrița Riverdale, Madelaine Petsch, a fost vegană toată viața ei. Ea a spus că a fi vegană o face să se simtă sănătos.

Ariana Grande

Ariana Grande este vegană din 2013, explicându-și decizia spunând că iubește animalele mai mult decât îi iubește pe majoritatea oamenilor. În timp ce mănâncă afară poate fi dificil, ea rămâne la ceea ce știe.

Madonna

Vedeta iconică pop urmează o dietă macrobiotică strictă vegană care elimină toate carnea, lactatele, ouăle și grâul. Dieta constă de obicei din sucuri presate la rece, fructe, legume și cereale integrale precum quinoa.

Jennifer Lopez

J-Lo spune că modul în care veganul i-a dat o mulțime de energie. De când a eliminat carnea și produsele lactate, a mâncat mult mai mult verdețuri. Singurul lucru care îi lipsește? Unt! Cine nu ar fi, într-adevăr?