Pergolă retractabilă terasă

pergola retractabila pergola retractabila
Pergola Eurotenda

 Pergole  Romania moderne

 Și în România a crescut vanzarea pentru sistemele de pergole retractabile.  In trecut multi românilor instalau  la case pergole din lemn, acum majoritate românilor caută o pergolă retractabilă din aluminiu ori cu prelată impermeabilă sau cu panouri din aluminiu. Aceste sisteme prezintă unele avantaje cum ar fi că: in vară acoperișul se retractează și astefel terasa este descoperită, acetfel aveti mai mult aer proaspăt și răcoros pe terasă, în general pe timp de seara. Plus ca pergola acoperita are lumini led si seara terasa este luminată frumos. Alt avantaj este ca se montează Repede iar costurile pentru achiziție sunt relativ la fel cu o pergolă din lemn. Beneficarul câștigă în tip prin costurile de întreținere care sunt zero fata de o pergola din lemn.

 Producător pergolă

În Romania există diversi producători de pergole retractabile . Eurotenda.ro Paradise vă garantează că pergolele fabricate de noi sunt la cele mai înalte standarde privind calitatea, pergolele sunt rezistente la intemperii si sunt extrem de moderne, foarte practice, fiabile si sunt făcute din materiale de calitate. Eurotenda măsoară și montează pergolele fabricate de compania noastră. Pentru tara noastră vă recomandam pergola bioclimatică Persa, care este completă cu aluminiu  izolată cu poliuretan. Acest acoperiș pergola are o rezistentă  mare iarana la zăpadă și se închide cu rulouri din folie transparentă. Folia este impermeabilă, protejează de  zăpadă. Materiale fabricate din aluminiu pentru producția de pergole sunt în depozitul Eurotenda și se fabrică doar pe comandă.

 În cazul în care sunteți din altă localitate  a tarii decât București vă putem ajuta noi cu montajul sau prin partenerii noștri din Iași, Constanta, Pitești, Ploiești, Cluj, Timișoara, Brașov, Craiova, Sibiu.

 Atunci când vrei să afli cat te costă o pergolă retractabilă contacteaza-ne și ofera-ne câteva informații cum ar fi: lungimea peretelui a terasa, lățimea in fata. înălțimea unde se fixează la perete și înălțimea din fată. Culoarea ral dorită și localitatea unde se va face montajul pergolei. In acest fel compară cu construcția pergolei din lemn, timpul de fabricare la acoperișul din lemn, întreținerea anuală a acoperișului din lemn și cum va arata sistemul de pergola aluminiu în comparație cu terasa din lemn. Cumpara cu incredre sistemul nostru pentru acoperit terasa.

Perioada de utilizare a pergolei este de peste 15 ani fara revizii. Protectie ultravioleta 1oo%, acoperis impermabil, stalpi verticali din aluminiu eloxat vopsit electrostatic. Pergole retractabile made in Grecia.