Pergola retractabila metalica

pergola retractabila metalica pergola retractabila metalica
Care sunt criteriile după care trebuie alese pergolele potrivite pentru un restaurant sau o cafenea?

 

#1 Materialul

 

La Eurotenda vă punem la dispoziție o gamă largă de pergole  retractabile metalice terase cu nenumărate modele fabricate din materiale premium. Este vorba de pergole din țesături puternice care permit aerului să circule pentru evitarea formării mucegaiului, sau pergole din aluminiu, cu un aspect desăvârșit și cu o rezistență mai mare decât lemnul. În ceea ce privește materialul preferat, alegerea vă aparține cu desăvârșire deoarece indiferent de pergolele pe care le alegeți, noi vă garantăm cea mai înaltă calitate, atât din punct de vedere al materialelor utilizate, cât și al sistemului de montare.

 

#2 Culoarea

 

La capitolul culoare, puteți opta pentru ceva sobru în cazul unei pergole din aluminiu, sau pentru un material mai luminos, dacă doriți să vă dotați terasa cu pergole din pânză. Indiferent de alegerea dumneavoastră, dacă nuanțele pentru care ați optat sunt în ton cu imaginea firmei, succesul pergolei este garantat.

 

#3 Dimensiunea

 

La Eurotenda executăm pergole în funcție de solicitarea dumneavoastră. Tot ce trebuie să faceți este să ne furnizați lungimea și lățimea spațiului pe care doriți să-l acoperiți, iar produsul pe care vi-l livrăm va corespunde întocmai cerințelor exprimate. Aveți însă grijă la măsurători astfel încât să luați în calcul nu doar suprafața exactă a terasei pe care doriți s-o amenajați, ci și câțiva centimetri în plus pentru ca în cazul precipitațiilor, apa adunată pe pergolă să nu se prelingă de pe marginea acestora deasupra meselor și scaunelor.

 

#4 Funcția

 

Pergolele sunt prin definiție soluții premium de acoperire cu ajutorul cărora se pot crea spații exterioare neîngrădite de ziduri pe una sau chiar mai multe laturi și în același timp ferite de acțiunea precipitațiilor. Spre deosebire de un acoperiș oarecare, pergolele oferă avantajul că printr-o simplă apăsare de buton sau printr-o manevră pe care o poate executa oricine, se pot retrage spre un capăt al construcției lăsând astfel spațiul complet descoperit în zilele frumoase și călduroase din perioada caldă. Astfel, dacă sunteți patronul unei cafenele sau al unui restaurant, soluțiile pe care vi le oferă o pergolă retractabilă sunt pentru dumneavoastră cu mult superioare unui acoperiș.