Pensiunea Timișoara

  • Joi, 6 Februarie 2020
  • Turism
  • Publicat de
pensiunea timisoara pensiunea timisoara

Timișoara un loc încărcat de istorie mai ales în lunile de iarnă are o semnificație aparte aici a început scânteia Revoluției din decembrie 1989.

De atunci Timișoara a fost mereu cu un pas în față la toate capitolele, economic social și cultural fiind motorul dezvoltării în această parte de țară.

Cu granițe ce leagă județul de cele două țări vecine Ungaria și Serbia, Timișoara este un mare oraș de tranzit, un puternic centru universitar precum și un centru medical apreciat.

Aeroportul Traian Vuia leagă Timișoara de principalele destinații de pe mapamond. Din aceste motive și din multe altele Timișoara este un oraș de interes pentru turiștii din țară și străinătate, are și numeroase atracții turistice.

Înainte de a pornii la drum spre orașul de pe Bega evident gândul tău zboară la un loc de cazare, iar in acest sens sunt o sumedenie de oferte. Dezvoltarea economică a orașului a atras evident și dezvoltarea turismului.

Cele mai noi portaluri de cazare din Timișoara cu oferte direct de la proprietari, fără costuri ascunse sunt pensiunitimisoara.ro si cazaretimisoara.ro 

S-au construit dupa revolutie o multime de unitati de cazare si anume pensiuni, moteluri si chiar hoteluri care au un alt nivel fata de cele existente deja pe piata. Un nume ușor de ținut minte este Pensiunea Timișoara, situata pe Bulevardul 16 decembrie 1989 la numărul 57, Coordonate GPS - 45.7400818 cu 21.2107296. Pensiunea Timișoara este încadrată în categoria de trei stele și este situată în zona centrală a orașului. Un număr de 13 camere îm diverse configurații simple duble sau matrimoniale așteaptă să și primească oaspeții.

Toate prețurile includ mic dejun. Camerele sunt spațioase și luminoase personalizate modern, mobilier de calitate, tv și internet. În interior la Pensiunea Timișoara ai acces la un restaurant, sală de conferințe salon pentru mic dejun. Pensiunea Timișoara este locul unde se organizează petreceri private. Contra cost se oferă servicii de spălătorie.

Pensiunea Timișoara dispune de o terasă și loc frumos amenajat. În curte gazdele vă oferă o parcare supraveghiată cu camere video. Gazdele de aici aceptă să nu te desparți în  perioada sejurului de animalul tău de companie preferat.

Cei ce au fost aici la Pensiunea Timișoara au revenit cu drag și au recomandat și altora. Servicii excelente în raport calitate preț.

În Timișoara ai ce vedea si te poți plimba pe malul Timișului sau pe Bega. Nu uita nici de parcul rozelor, de clădirile istorice de aici și de produsele culinare specifice cu iz din bucataria maghiara si sarbă.