Patul Unde? Cum? Cand?

A sosit, in sfarsit, si ceasul intalnirii in doi. Din moment ce ati devenit prieteni, nu mai aveti nevoie de intermediari ca sa va vedeti.

Nu organiza nimic Ia tine acasa. Daca nu iese cum ti-ai fi dorit, nu mai ai unde sa pleci si apoi este cam greu sa pari „distanta” si, in acelasi timp, dorita, misterioasa si inaccesibila in propriul tau pat, inconjurata de ursuleti si pernute cu danteluta.

Atunci Ia restaurant? Pe urma vine momentul cand i-ai putea spune „nu urci sa mai bem ceva?”, care pare si el cam artificial… asa ca locul cel mai bun: Ia el acasa. Puteti sa va strecurati misterios in apartamentul lui, daca asta vreti amandoi, trecand de Ia minunata cina in doi direct in asternut…

Gesturile periculosi

Vrei sa-ti pastrezi o imagine buna si sa pari o idee misterioara?

Fereste-te:

De gesturile care to-ar putea face sa pari ca o gaina proasta: nu rade prea strident daca iti povesteste ceva amuzant, nu rade cand nu este cazul, nu-ti scutura parul in stilul „pentru ca asa vreau eu”, nu strnge din ochi de parca ai vrea sa-I intrebi „sunt frumoasa, nu-i asa?”.

De toate gesturile si atitudinile filmelor de pe hbo de dupa miezul noptii: adica nu-ti trece limba peste buzele rujate, nu-ti atinge languros ceafa cu mana, cerandu-i sa-ti faca un masaj, nu rontai marginea paharului cand bei, sub pretextul ca esti putin cam ametita.

Primii pasi spre asternut

Oricat esti de hotarata sa intri in actiune, nu to arunca salbatice pe el, lasa-I pe el sa decida. Doar un pupic din varful buzelor si 0 privire timida. Sau si ai bine, is-ti geata si spune-i ca este timpul sa pleci.

Lasa-I putin pe ganduri si restul va veni de Ia sine… sau nu va veni.

Ei bine, daca ar exista niste solutii miraculoase sau barbati­de montabili pentru asternut, gata asamblati si Iivrati la domiciliu, i­-am cumpara pe toti… dar ce plictisitor ar fi!