Cele mai bune 10 parfumuri pentru femei

parfumuri femei parfumuri femei

Chanel

Acest parfum, menit sa canalizeze spiritul tanar al Coco Chanel, vizeaza fanii Chanel mai tineri. Acesta a fost introdus in 2001 si este inca clasat constant in top. (Anunturile Keira Knightley probabil ca nu fac rau.)

Chance Eau de Toilette

Chance inseamna noroc in franceza, iar acest parfum s-a dovedit clar norocos pentru brand. Este singurul parfum de Chanel care este gazduit intr-o sticla rotunda (pentru a simboliza o roata a intamplarii) si a fost cel mai bine vandut de la lansare.

Top 100 parfumuri femei pe foxi.ro - https://foxi.ro/articol/parfumuri-femei

Lancome

La Vie est Belle Eau de Parfum

„La vie est belle” este o expresie franceza insemnand „viata este frumoasa” si cu un suc care imbina irisul si patchouli-ul, devine mai putin surprinzator faptul ca un brand cel mai cunoscut pentru ingrijirea pielii face, de asemenea, unul dintre cele mai bune parfumuri pentru femei.

Marc Jacobs

Acest parfum ambalat adorabil este proaspat, feminin si in concordanta cu sticla si numele jucaus. Este un amestec floral-fruct, cu note de capsune, frunze violete si iasomie.

Dolce & Gabbana

Descrise drept „Italia intr-o sticla”, notele includ citron, lamaie, mar de bunicuta Smith, iasomie, trandafir, bambus, lemn de cedru, chihlimbar si mosc. Fructul-floral este usor, ceea ce il face o alegere deosebit de populara pentru vreme calda.

Dior - J'adore Eau de Parfum

In timp ce notele de trandafir si iasomie pot face ca J'adore sa para mai degraba un parfum de primavara-vara, abordabilitatea sa il face un best-seller de-a lungul anului.

Filozofie

Un parfum curat, clasic si feminin, acesta este parfumul perfect pentru a oferi cuiva ca cadou.

Chanel

N ° 5 Avand in vedere statutul sau iconic, poate surprinde unii faptul ca N ° 5 nu este cel mai bine vandut parfum de Chanel. O explicatie poate fi ca este mult mai complexa decat Coco Mademoiselle. Lansat la inceputul anilor 20, au fost facute doar modificari minime de la crearea sa.

Viktor & Rolf

Este posibil ca afacerea sa gata de purtare sa nu vorbeasca prea mult, dar afacerea cu parfumuri a marcii este in plina expansiune. Un floral simplu, acest parfum are note de patchouli, frezie, trandafir si orhidee si se claseaza constant ca unul dintre cele mai bune parfumuri pentru femei.

Estée Lauder

Acest parfum bogat de flori este un nou plus in lista. Über romantic si feminin, este parfumul perfect de primavara.