Parcare otopeni la doar doar cateva minute de aeroportul Henri Coada

Cum alegi o parcare privata langa aeroportul Otopeni?

Deoarece exista mai multe solutii pentru parcare Otopeni, ar trebui sa va ghidati decizia in conformitate cu anumite criterii. In cele din urma, aceste criterii va vor ajuta sa faceti o alegere buna si sa fiti multumit de rezultat.

In continuare, va prezentam cateva elementele esentiale care va pot ajuta sa alegeti o parcare aproape de aeroport, buna atunci cand plecati cu avionul intr-o calatorie cu interes personal sau de serviciu.

Timpul necesar pentru a ajunge de la parcare in otopeni la aeroportul international henri coada.

Acesta este un criteriu esential atunci cand vreti sa contractati serviciile unei parcari din otopeni. Este important pentru ca va permite sa ajungeti la timp in aeroport si automat la avion. Daca distanta dintre parcarea din otopeni si aeroport este prea mare, riscati sa pierdeti avionul. Sigur, exista companii care ofera transfer gratuit de la parcare la aeroport, dar daca distanta este prea mare, acest lucru nu prea ajuta – cu exceptia cazului in care va luati o marja de timp semnificativa si nu aveti asteptari prea mari. Dar pentru maxim de comoditate si eficienta, puteti rezerva din timp un loc de parcare cat mai aproape de aeroportul Otopeni.

ParkingOtopeni.ro de exemplu se afla doar la doua minute distanta de aeroport, ceea ce o face sa fie in topul preferintelor romanilor care pleaca din tara pe termen limitat

Tarifele practicate de parcare otopeni

Acesta este al doilea criteriu dupa care automat veti dori sa va ghidati optiunile. Sigur, cel mai probabil veti opta pentru cele mai mici preturi, dar va recomandam sa corelati tarifele cu serviciile oferite si distanta dintre parcare si aeroport. Cantariti daca nu este mai convenabil sa platiti putin mai mult pentru o parcare care se afla exact langa aeroportul Otopeni in loc sa platiti mai putin pentru un loc rezervat intr-o parcare aflata la 15 – 20 de minute de aeroport (chiar daca vi se ofera masina de transfer in mod gratuit). Cei veti face in acest caz daca trebuie sa scapati de aglomeratia de pe DN1, Bucuresti – Ploiesti?

Din punct de vedere al tarifelor practicate, ParkingOtopeni este cea mai buna alegere din orice unghi priviti. Noi va oferim si cele mai mici tarife de inchiriere intr-o parcare langa aeroport Otopeni, dar si avantajul incontestabil al proximitatii. 2 minute – atat este timpul necesar pentru a ajunge din parcare noastra la aeroport.

 

Alti factori

Exista si alti factori de care puteti tine cont cand parcati masina intr-un spatiu amenajat special in apropierea aeroportului – in esenta acestea se rezuma la confort si siguranta. Iata cateva exemple: supravegherea masinii prin echipamente moderne pe toata durata parcarii, posibilitatea de a rezerva un loc de parcare direct online, program non stop pentru predare – preluare auto, procedura simpla si formalitati minime.