Orase din Italia ce merita vizitate in 2020

  • Miercuri, 19 Februarie 2020
  • Turism
Orase din Italia ce merita vizitate in 2020 Orase din Italia ce merita vizitate in 2020

Mantova, Lombardia

Mantova este un alt mare oraș italian și este înconjurat de trei lacuri artificiale. Există o mulțime de atracții care pot fi găsite în acest oraș, inclusiv impresionantul Palazzo del Te, care este un muzeu imens, cu tot felul de piese interesante, cu semnificație istorică.

Biserica din San Sebastiano și palatul este un alt lucru pe care nu veți dori să îl pierdeți atunci când vizitați acest oraș.

Cele mai importante atracții turistice

§  Palazzo Ducale

§  Palazzo Te

§  Basilica di Sant'Andrea

§  Rotonda di San Lorenzo

§  Piazza Sordello

 

Genova, Liguria

Genova este un loc cu adevărat frumos de vizitat, cu multe lucruri grozave de văzut și de făcut. Acvariul din Genova este un loc minunat pentru întreaga familie, iar Palazzo Bianco este plin de lucrări de artă renascentistă pe care sigur le vei aprecia.

Castelul D'Albertis este un conac gotic uimitor și un sit istoric pe care ar trebui să încercați să-l vedeți de asemenea.

 

Cele mai importante atracții turistice din Genova

§  Musei di Strada Nuova

§  Palazzo Reale

§  Primo Piano

§  Oras vechi

§  Palazzo Bianco

 

Parma, Emilia-Romagna

Multe persoane care vizitează Italia din întreaga lume vin în Parma, deoarece are peisaje, restaurante și atracții atât de uimitoare, care oferă ceva pentru toată lumea.

Este un oraș universitar și adăpostește multe muzee, galerii de artă și catedrale. Muzeul Bodoni este un loc minunat de vizitat dacă aveți multă istorie și artă, precum și Palazzo della Pilotta.

Atracții turistice de top din Parma

§  Palazzo della Pilotta

§  Catedrala din Parma

§  Sanctuarul Santa Maria della Steccata

§  Galleria nazionale di Parma

§  Baptisteriul din Parma

 

Trieste, Friuli Venezia Giulia

Orașul Trieste este situat între Slovenia și coasta Adriaticii și are o mulțime de locuri minunate pentru turiști în vizită în timp ce ei sunt aici.

Piazza Unita d'Italia este o piață publică, cu o fântână de reper care creează câteva oportunități de fotografii minunate. Gran Canal de Trieste merită, de asemenea, văzut înainte de a pleca.

Cele mai importante atracții turistice din Trieste

§  Catedrala din Trieste

§  Piazza Unità d'Italia

§  Sinagoga din Trieste

§  Molo Audace

§  Canal Grande

 

 Verona, Veneto

Verona oferă una dintre cele mai bune experiențe turistice din Italia, cu numeroasele sale situri istorice, teatre, muzee și multe alte atracții distractive.

Teatrul Romano găzduiește teatrul și muzeul antic roman, iar Catedrala din Verona are o arhitectură spectaculoasă pe care veți dori să o vedeți în timp ce vizitați acest oraș.

Atracții turistice de top din Verona

§  Casa di Giulietta

§  Podul CastelVecchio

§  Piazza dei Signori

§  Piazza delle Erbe

§  Arena di Verona

 

Padova, Veneto

Padova este situat în nordul Italiei și găzduiește multe biserici și capele diferite, cu arhitectură gotică izbitoare. Muzeul MUSME și corpul uman sunt unul dintre cele mai populare locuri pe care turiștii le pot vizita aici.

Există, de asemenea, Palazzo della Ragione, care este o clădire civilă medievală care alimentează numeroase magazine alimentare pe care cu siguranță le veți iubi.

Cele mai importante atracții turistice din Padova

§  Basilica Sfântul Antonie din Padova

§  Prato della Valle

§  Capela Scrovegni

§  Palazzo della Ragione

§  Statuia ecvestră a lui Gattamelata

 

Veneția, Veneto

Veneția este un oraș incredibil de frumos, cu unele dintre cele mai frumoase plaje din lume, motiv pentru care este, probabil, cea mai populară destinație turistică din întreaga țară.

Puteți face o plimbare cu barca pe Canalul Grand, oferindu-vă o vedere rafinată asupra orașului. Există, de asemenea, numeroase piețe și restaurante cu mâncare delicioasă.

Cele mai importante atracții turistice din Veneția

§  Piazza San Marco cu Basilica di San Marco și Campanile di San Marco

§  Ponte dei Sospiri

§  Palazzo Ducale

§  Ponte di Rialto

§  Canal Grande