Orase de vizitat in Germania

  • Sâmbătă, 7 Martie 2020
  • Turism
Orase de vizitat in Germania Orase de vizitat in Germania

Leipzig este situat în estul Germaniei

Mendelssohn-Haus este un muzeu popular al compozitorului din 1800, care este de asemenea fascinant. Dacă îți place să vizitezi muzee, acesta este locul unde să mergi.

Există, de asemenea, o mulțime de arhitectură gotică frumoasă peste tot. Dacă vii aici cu copii, du-i la Zoo Leipzig pentru o aventură.

Top 5 locuri de vizitat în Leipzig

Monumentul Bătăliei Națiunilor

Biserica Sf. Toma

Gewandhaus Leipzig

Grădina zoologică din Leipzig

Altes Rathaus

 

Orașul Dresda este cunoscut pentru clădirile sale mari, muzeele și galeriile de artă. Castelul Dresda este unul dintre cele mai impresionante situri istorice din zonă, datând până în secolul al XVI-lea.

Dacă sunteți în căutarea unei priveliști uimitoare asupra râului, Terasa Brühl merită cu siguranță sa o vizitati. Palatul Zwinger este locul unde să mergi pentru grădini luxuriante și galerii uimitoare care sunt pline de piese de artă frumoase.

Top 5 locuri de vizitat în Dresda

Catedrala din Dresda

Castelul Moritzburg

Terasa lui Brühl

Dresda Frauenkirche

§  Castelul Dresdenului

 

Berlinul este capitala Germaniei și are un memorial al Holocaustului care este incredibil de văzut în persoană. Există, desigur, Zidul Berlinului, care este unul dintre cele mai faimoase atracții turistice din toată Europa. Un monument unde zidul a fost cândva, precum și artă și tablouri de privit.

East Side Gallery are, de asemenea, câteva piese de artă minunate, pe care ar trebui să le verifici în timp ce ești aici Unul dintre evenimentele de top din oraș este Festivalul de Film de la Berlin. Cu greu veți lipsi Catedrala Berlinului, turnul TV din Berlin sau clădirea Reichstag pe plimbările orașului.

Top 5 locuri de vizitat în Berlin

Galeria East Side

Alexanderplatz

Fernsehturm

Insula Muzeului

Catedrala din Berlin

 

Potsdam se află chiar la granița Berlinului și are multe de oferit pentru fiecare membru al familiei. Acest oraș are o reședință regală și un important sit de la vârful celui de-al doilea război mondial numit Cecilienhof, care merită să verificați dacă vă aflați în această zonă.

Există, de asemenea, Alexandrowka, care este un sat și muzeu de moștenire rusă. Casa Chineză este un alt loc în care se îndreaptă o mulțime de turiști din cauza frumosului său pavilion de grădină și tururi.

Top 5 locuri de vizitat în Potsdam

Palatul Sanssouci și parcul

Palatul nou

Palatul Cecilienhof

Podul Glienicke

Pfaueninsel

 

Weimar are o populație totală de 65.000 de locuitori și are multe monumente și muzee care vă vor permite să aflați mai multe despre istoria fascinantă a acestui loc. Deși este un oraș destul de mic, există destul de multe atracții incredibile.

Geothe House este un muzeu unde puteți merge pentru a afla mai multe despre autorul german Johann Wolfgang von Goethe. Schloss Weimar a fost construit în anii 1700 și este o vedere cu adevărat incredibilă.

Top 5 locuri de vizitat în Weimar
  • Buchenwald lagăr de concentrare
  • Parc an der Ilm
  • Casa Goethe
  • Schloss Weimar
  • Schloss Belvedere