Orașe de vizitat din Spania și atracțiile lor

  • Sâmbătă, 8 Mai 2021
  • Turism
Orașe de vizitat din Spania și atracțiile lor Orașe de vizitat din Spania și atracțiile lor

Regatul Spaniei este situat pe peninsula Iberică. Pe partea de vest, se învecinează cu Portugalia, la nordul Franței și Andorra, și la sudul Gibraltarului. Spania include și Insulele Canare, care se află în Oceanul Atlantic, chiar în largul coastei Africii, și Insulele Baleare în Marea Mediterană. Spania este spălată de Marea Mediterană din est și Oceanul Atlantic din vest.

Spania ascunde unele dintre cele mai frumoase orașe din Europa! Vă așteaptă o istorie bogată, o cultură, o gastronomie, plaje și un climat cald însorit. În plus, spaniolii sunt oameni foarte veseli și prietenoși, așa că vă va plăcea cu siguranță țara. Iată câteva sfaturi despre ce orașe să vizitați - am pregătit o listă a orașelor din Spania - cele mai bune dintre ele pe care veți dori cu siguranță să le vizitați!

Barcelona este capitala regiunii Catalonia și are multe atracții ispititoare pentru aproape toată lumea. Parcul Guell are multe clădiri sculpturale remarcabile, iar Placa de Catalunya este un alt loc minunat pentru sculpturi și opere de artă complicate.

Barcelona are câteva plaje uimitoare, cu kilometri de nisip, de care vă puteți bucura atunci când vremea este caldă, de obicei aici în toată Spania. Istorie, artă, sport, plaje și natură ... Puteți găsi toate acestea și multe altele aici, în orașul Barcelona, ​​care se ridică în ritmul Sardanei.

Ei bine, nu trebuie să ratezi Barcelona în drum spre Spania. Multe surse afirmă chiar că este cel mai vizitat oraș din lume . Avantajul capitalei catalane este că oferă un climat cald pe tot parcursul anului, astfel încât puteți merge acolo oricând, chiar și pentru un weekend prelungit, de exemplu iarna.

Atracții turistice de top din Barcelona

Sagrada Família

Parcul Güell

Casa Milà

La Rambla

Barri Gòtic

 

Madrid

Spania își are inima la Madrid . După capitala Cataloniei, aici avem capitala întregului Regat al Spaniei. Acest oraș este unul dintre cele mai bune locuri de vizitat din Spania, în special pentru cei care au o dragoste și o apreciere a istoriei și a arhitecturii frumoase. Parcul Buen Retiro există încă din secolul al XIX-lea și este cunoscut pentru numeroasele sale fântâni impresionante. Există, de asemenea, El Escorial, care este un impresionant complex de palate renascentiste.

Madrid este capitala și cel mai mare oraș al Spaniei și, în același timp, cu altitudinea sa de 667 metri deasupra nivelului mării, este, de asemenea, cea mai înaltă capitală a Uniunii Europene. În Madrid, veți găsi o serie de monumente istorice care se referă la familiile regale. Când ocoliți toate piețele și palatele frumoase, asigurați-vă că vizitați unul dintre numeroasele parcuri. Madridul are multe locuri verzi unde puteți merge pentru sport sau doar pentru un picnic.

Atracții turistice de top din Madrid

Palatul Regal din Madrid

Plaza Mayor

Museo del Prado

Parcul Retiro

Puerta del Sol

Granada

Alhambra din Granada este un complex maur fortificat pe vârful unui deal, care are o arhitectură uluitoare pe care nu veți dori să o ratați în timp ce vizitați acest oraș. Situat în regiunea Andaluzia din Spania, acest oraș are o serie de repere istorice.

Poarta Elvira este unul dintre aceste repere incredibile și a fost o poartă către oraș. Există, de asemenea, un parc științific cu un turn de observație de 50 m. Obiective minunate - parțial arabe și parțial creștine - completează atmosfera orașului. Datorită prestigioasei universități, care a fost deschisă în prima jumătate a secolului al XVI-lea, Granada are adjectivul oraș student. La fiecare pas, veți găsi o clădire sau o stradă care vă va plăcea ochilor.

Atracții turistice de top din Granada

Alhambra

Generalife

Catedrala din Granada

Palatele nazide

Palatul lui Carol al V-lea