OnePlus - Jucator important pe piata telefoanelor mobile

  • Sâmbătă, 18 Aprilie 2020
  • Tehnologie
  • Publicat de

Telefoanele OnePlus devin din ce în ce mai bune, compania acumulând rapid o serie de fani dedicați, precum Apple, și asta datorită calității telefoanelor în sine - și a valorii lor.

Este posibil ca OnePlus să-și fi sărbătorit a șasea aniversare abia în decembrie 2019, dar în acel timp a făcut mai multe telefoane care s-au regăsit în lista noastră cu cele mai bune smartphone-uri, gama de telefoane din 2019 fiind deosebit de impresionantă. În cele din urmă, am văzut dezvăluite dispozitivele 2020 ale mărcii: OnePlus 8 și OnePlus 8 Pro cu versiunea superioară. 

" . Unii spun că brandul depășește, la aceste două capitole, chiar și cele mai consacrate modele de telefoane: Huawei P30 Pro, Galaxy S10 Plus, Pixel 4 XL sau Galaxy Note 10 Plus.  " relateaza cei de la Nea Plăcut

Așa cum era de așteptat, sunt dispozitive interesante, de mare putere, dar până nu le vom testa pe deplin, le vom păstra în afara acestei pagini clasate încă. Le vom adăuga în curând, dar până atunci, consultați recenziile noastre (pentru OnePlus 8) și hands-on extins (pentru OnePlus 8 Pro), legate mai sus.

Noi vom fi cu siguranță  cu ochii pe ei!