Ochelari de realitate virtuala 2021– care sunt cei mai buni

Realitatea virtuala exista mai mult de 30 de ani in urma, totusi, abia recent am inceput sa ne bazam pe tehnologii capabile sa o incorporeze in ceva atat de mic si ieftin cum sunt ochelarii de realitate virtuala. Exista ochelari de realitate virtuala pentru PC si PlayStation pe care il puteti cumpara, dar deoarece acestea nu sunt produse ieftine, este convenabil sa le cunoasteti in profunzime.

Daca va place aceasta tehnologie si doriti sa o incercati in cel mai bun mod posibil, in acest articol va explicam ce este realitatea virtuala si care sunt cei mai buni ochelari de realitate virtuala pe care ii puteti cumpara in acest moment.

Ce este realitatea virtuala?

Realitatea virtuala este un mediu generat de un dispozitiv astfel incat provoca reactii senzoriale care cresc realismul si „creaza sentimentul de a fi in mediu“. Este adevarat ca inca nu avem imersiune totala in joc, si nu putem atinge si simti obiecte in acelasi mod ca si in realitate. Cu toate acestea, in ceea ce priveste imaginea si sunetul, putem spune ca am evoluat foarte mult.

Realitatea virtuala (RV) nu se refera doar la punerea de ochelari. Tehnologia va va introduce intr-un mediu prin care va veti deplasa in timp real datorita giroscoapelor castilor. RV difera de realitatea augmentata, care ia un spatiu real dintr-o camera si o duce intr-un spatiu digital din interiorul aparatului. Unii ochelari de realitate virtuala sunt compatibili cu ambele tehnologii, cum ar fi HTC Vive.

Cei mai buni ochelari de realitate virtuala 2021

Am ajuns la cea mai importanta sectiune din toate, cea a celor mai buni ochelari de realitate virtuala 2021. Exista trei care sunt cei mai vanduti si care au mai multe jocuri si programe.

Sony PlayStation VR

Un dispozitiv foarte popular datorita pretului sau, si pentru ca exista multi oameni care au un PS4. Este necesara o camera PS pentru functionarea acestora, care poate fi achizitionata separat sau in set cu ochelarii. In afara de a fi cei mai confortabili, ei sunt compatibili cu utilizarea de ochelari cu prescriptie medicala.

Oculus Rift

Oculus Rift, cu designul sau atent, sute de jocuri si alte continuturi, si mai multe premii in spatele lor, nu dezamagesc. Cu o calitate excelenta a imaginii, ei sunt, de asemenea, usor de instalat si de utilizat si ofera o experienta foarte imersiva si realista.Singurul lucru care lucreaza impotriva lor este pretul, cu toate acestea au publicul lor, in special in randul jucatorilor.

HTC Vive

HTC Vives joaca intr-o alta liga: aici nu este vorba despre contemplatie, ci despre actiune. Miscarea fizica face parte din joc datorita controalelor care integreaza intr-un mod rapid, precis si fidel miscarilor mainilor din joc. Urmarirea miscarii corpului are loc datorita optiunii de a defini o zona de joaca in camera in care se misca pentru o imersiune totala. Setul este foarte complet si pretul ridicat, precum si beneficiile sale