Nunta Serenei Williams cu Alexis Ohanian

Nunta Serenei Williams cu Alexis Ohanian Nunta Serenei Williams cu Alexis Ohanian

Serena Williams si Alexis Ohanian tocmai s-au casatorit! Ea a spus da rochiei – si barbatului ! Primele fotografii ale nuntii Serenei Williams cu Alexis Ohanian sunt aici. Williams si Ohanian sunt unul dintre cele mai celebre cupluri ale tuturor timpurilor. Acestia s-au casatorit pe 16 noiembrie la Centrul de Arta Contemporana din New Orleans.

Celebrul cuplu si-au depus juramintele intr-o nunta tematica Beauty and the Beast din New Orleans, care a avut loc joi la Centrul de Arta Contemporana.

Serena si Alexis au impartasit ziua cea mai importanta cu apropiati, familie si prieteni. Cel mai important oaspete a fost Alexis Olympia Ohanian Jr., fiica lor de 2 luni. Pe lista celor mai cunoscuti oaspeti au fost Beyonce, Eva Longoria, Lala, Kelly Rowland, Ciara, Kim Kardashian West si, bineinteles, sora mirelui Venus Williams.

Povestea de dragoste a celebrei jucatoare de tenis si a co-fondatorului Reddit a inceput in 2015. S-au logodit in decembrie anul trecut si au intampinat-o pe fiica lor pe 1 septembrie.”

Potrivit Vogue, toata lumea a putut viziona un scurt videoclip care a prezentat povestea relatiei dintre Serena si Alexis. In ceea ce priveste scaunele, mireasa a optat pentru un vibe de spectacol de moda.

„Am vrut ca totul sa fie cat mai netraditional posibil”, a explicat Serena. „Am facut canapele in loc de scaune, totul cu fata la culoar in loc de altar”.

In ceea ce priveste momentul in care cuplul a plecat oficial de la altar ca sot si sotie, vom lasa pozele sa vorbeasca.