Nu trebuie sa cheltuiti mult pentru a face casa sa arate luxos!!!

 

Din păcate, nu ne putem permite cu toții să trăim într-o casă mare de lux.Cu toate acestea, există o mulțime de moduri de a-ți reînnoi locul pentru a-l face să te simți mult mai luxos - fără a sparge banca. De fapt, este mai simplu decât ai crede.

La sfârșitul zilei, totul se reduce la decor și design interior.

Contează modul în care configurați fiecare camera din casa.

Să începem, nu-i așa?

Începeți cu vopseaua

Unul dintre primele lucruri pe care tindeți să le observați când intrați într-o cameră este culoarea vopselei de pe pereți.

Cu adevărat face o diferență uriașă pentru întreaga cameră. Ca să nu mai vorbim, este întotdeauna o idee bună să începeți să proiectați o cameră când este goala

Deci, atunci când vă gândiți să refaceți o cameră, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să decideți ce vopsea doriți pentru acea camera.

Vrei un alb simplu, astfel încât să te poți juca mai mult cu mobilierul și accesoriile? Doriți ca un perete să facă o declarație și să adauge o alta culoare? Tu decizi. Pentru un aspect luxos, vă recomandăm să alegeți ceva îndrăzneț și dramatic sau moale și neutru.

Pernele din camera

S-ar putea să pară prea mic ca un detaliu, dar pernele potrivite pot face instantaneu ca o cameră să pară mai unită și elegantă. Pentru un aspect elegant, alegeți nuanțe profunde care se potrivesc cu restul decorului și țesăturilor, precum catifeaua.

În loc să alegeți perne care au dimensiunea standard (22 cm) alegeți perne mai mari (26 cm) pentru a crea un aspect plușat, care să fie primitor și elegant. Nu vă zgarciti însă pe inserții. Pernele umplute cu puf sunt cea mai bună opțiune.

Perdelele Drepte

Camerele care au ferestre fără perdele tind să arate neterminate,dacă nu chiar ieftine. De multe ori, casele luxoase au tavan înalt și multă lumină naturală. Pentru a imita acest lucru și a crea un aspect similar pentru casa ta, ceea ce trebuie să faci este să obții perdelele potrivite pentru camera ta.

Agățați perdelele cât mai sus și cât mai aproape de tavan, acest lucru va crea iluzia unui plafon mai înalt. Pentru a obține cât mai multă lumină posibila, alegeți perdele transparente. De asemenea, vor adăuga o oarecare blândețe în cameră.

Curatenia din camere

Un lucru care poate transforma serios o cameră este curățenia ei. O cameră aglomerată nu va putea arăta scumpă sau luxoasă indiferent de ce ai in ea.

Înainte de orice altceva, este crucial să treci prin lucrurile tale și sa le aranajezi. Organizați totul, astfel încât toate bunurile voastre să aibă un loc de depozitat – nevizibi

Cu cât un spațiu este mai curat, cu atât arată mai elegant.

Adăugați un covor

Un covor va face camera să arate mai primitoare și in plus,creând acea senzație de lux pe care o urmărim.

Cu cât covorul este mai mare, cu atât va arăta mai luxos. Chiar dacă aveți deja covoare, adăugarea unui covor deasupra vă va ajuta să definiți un spațiu și să îl faceți să arate mai bine pus la punct.

Accesorii

În cele din urmă, o modalitate excelentă de a completa o cameră este cu accesoriile potrivite. Fie că este vorba de câteva lucruri mici pentru a aranja un raft de cărți sau o măsuță de cafea, aceste obiecte mici pot crește cu adevărat gama de eleganță dintr-o cameră.

De exemplu, adăugarea unei oglinzi în orice cameră este modalitatea perfectă de a face să pară mai elegantă și spațioasă. Cu toate acestea, un lucru de care trebuie să ții cont atunci când faci cumpărături pentru accesorii este să le păstrezi simple.