No time to Die a amânat din cauza focarului de coronavirus

No time to Die a amânat din cauza focarului de coronavirus No time to Die a amânat din cauza focarului de coronavirus

Lansarea filmului No Time to Die ” va fi amânată până în noiembrie, au anunțat miercuri producatori seriei James Bond .

Filmul trebuia inițial să fie lansat internațional pe 2 aprilie și în SUA pe 10 aprilie. Cu toate acestea, răspândirea coronavirusului a dus la închiderea teatrelor pe piețele majore precum Italia, Coreea de Sud, China și Japonia. Aceasta ar fi putut fi o lovitură majoră pentru „ No Time to Die ”, care a costat mai mult de 200 de milioane de dolari.

Având în vedere faptul că bugetul este puternic, filmul va trebui să funcționeze bine pe piețele internaționale dacă vrea să obțină profit.

„No Time to Die” va fi lansat în Marea Britanie pe 12 noiembrie, urmând ca datele de lansare la nivel mondial să fie urmate, inclusiv lansarea SUA pe 25 noiembrie 2020. MGM și EON au produs filmul. Universal se ocupă de lansarea internațională.

Decizia „No Time to Die” ar putea perturba calendarul de lansare. 

Insiderii au declarat că închiderile de teatre au un impact imens , cu venituri în locuri precum Hong Kong și Taiwan scăzând aproape 50%, iar box office scade si în Italia.

Această lună aduce debutul filmului „Mulan” de la Disney, un film de aventură care a fost conceput pentru a atrage publicul asiatic. Un purtător de cuvânt Disney a confirmat că data lansării „Mulan” în SUA rămâne neschimbată, dar filmul va debuta pe anumite piețe externe la o dată ulterioară.

„No Time to Die” se va deschide acum în SUA în weekendul după ce Warner Bros. a lansat „Godzilla vs. Kong”. Se va confrunta cu „Raya și Ultimul Dragon” al Disney.

„No Time to Die” marchează ultima ieșire a lui Daniel Craig drept 007. Cary Joji Fukunaga de renume „True Detective” regizează filmul, câștigătorul premiului Oscar Rami Malek apărând ca antagonist al lui Bond.

În urma mutării pentru a elibera data lansării din America de Nord pentru 10 noiembrie pentru „No Time to Die”, Universal a mutat lansarea din America de Nord a turneului animat „Trolls World Tour” înainte de o săptămână în slotul din 17 aprilie.

În plus, A24 și-a mutat filmul religios de groază „Saint Maud” din 3 aprilie până pe 10 aprilie, care este Vinerea Mare și cu două zile înainte de Paște.