Ne mutam impreuna?Ce trebuie sa aflam

Este baiat frumos, neinsurat, are perspectivele unei cariere minute si pe deasupra iti cere sa stati impreuna. Sa fie un vis?… Si totusi stai pe ganduri pentru ca stii cat este de complicata viata in doi. Parca il si vezi pe Fat-frumos peste cativa ani, lenevind in fata televizorului, cu un pachet de chipsuri intr-o mana si cu telecomanda in cealalta. Oare cum va arata ei peste niste ani? Urat ca naiba sau un barbat stralucitor si implinit? Ghici ghicitoarea mea… nu trebuie decat sa urmaresti ancheta noastra.

Serlock homes, caruia nu ii scapa nimic, si-a tras repede ochelarii pe nas si a si plecat sa  scotoceasca putin in vizuina partenerului tau. Ce zici, ii facem impreuna o vizita tipului? Si-i vom cunoaste toate viciile, chiar si pe cele mai ascunse.

Esti invitata in apartamentului lui. Casca bine ochii pentru ca fiecare incapere ascunde o multime de semne care iti vor putea prevesti cum va fi viata alaturi de el.

Dormitorul

Viziteaza-i dormitorul si deschide bine ochii…

Cateva elemente ale anchetei:

Papucii

Isi aranjeaza papucii in fata patului? Cu siguranta ca nu iti va pregati o surpriza in fiecare seara… este un tip „de casa”.

Dulapul

Cum arata umerasele? Sunt dinmetal? In acest caz, sa nu te astepti sa te ajute Ia spalat si Ia calcat pentru ca acest tanar isi duce lucrurile Ia spalatorie. Foarte bine, poate ca face parte dintre cei care considera ca nu isi iau nevasta doar ca sa faca economie in gospodarie. Ii puteti cere adresa spalatoriei sau… a spalatoresei. Nu are umerase? Hainele stau indesate? Fermecatorul student va fi incantat sa-i faci putina ordine in lucruri.

Patul

Vezi vreo eticheta pe patura? Inseamna ca a uitat sa o scoata ultima data cand a fost Ia spalatorie. Nu vezi nici o eticheta? Nu si-a spalat patura?

Oricum vei gasi rareori un pat desavarsit: asta inseamna papucii aranjati la piciorul patului, cearceafuri schimbate o data Ia 2 zile, un pat frumos asternut, fara chiloti si soseste ghemotocite pe sub patura.

Nu uita sa-ti arunci o privire si sub pat: ai zarit vreun ambalaj de la prezervative?…

Masuta pentru televizor

In fata patului – un televizor? Cu greu iti vei gasi un locsor in aceasta camera. Ai putea incerca sa iti pui pe cap o cutie de carton cu o gaura in forma de patrat pe unde sa ti se vada fata. Va crede ca este un ecran si arunci iti va gasi cu siguranta un loc. Aha, uite un loc in bucatarie.

Noptiera

Cartea este plina de praf? Inseamna ca nu citeste desi i-ar placea sa-si gaseasca putin timp pentru lectura. Numai ca viata de celibatar nu-i permite si iese adesea ca sa scape de singuratate. Tu it vei putea ajuta sa mai stea si pe acasa.