Nativii acestor doua semne zodiacale sunt mai inteligenti, potrivit astrologiei

Toate semnele zodiacului au caracteristici atat negative cat si pozitive. De exemplu, Leii pot fi oarecum aroganti, dar sunt, de asemenea, foarte carismatici, in timp ce Racii sunt oarecum rezervati, dar au foarte multa compasiune fata de oamenii pe care ii iubesc.

In acelasi mod, caracteristicile semnelor Zodiacului pot influenta felul in care gandim si de aceea unii oameni pot fi mai inteligenti decat altii in functie de horoscop.

Asta nu inseamna ca luna in care ne-am nascut ne da un IQ mai mare, pentru ca nu este asa, doar ca anumite atribute ale semnelor noastre ne pot ajuta sa rezolvam problemele mai mult sau mai putin eficient si aici va spunem cum:

Inteligenta nu are o singura forma

Conform astrologiei, semnele zodiacale cu mai multa inteligenta sunt Varsatorul si Scorpionul, dar din doua motive complet diferite. Pe de o parte, Varsatorii sunt oameni foarte analitici care tind sa dezarmeze problemele pentru a le intelege mai profund.

Pe de alta parte, Scorpionii, unul dintre cele mai misterioase semne ale zodiacului, sunt mai perceptivi decat media si au mai multa capacitate de a evalua si de a intelege lumea care ii inconjoara.

Dupa cum puteti vedea, inteligenta acestor semne nu este masurata prin capacitatea de a descifra codurile matematice care pentru altii par imposibile. Fiind nascuti intre 23 octombrie si 21 noiembrie nu va va da creierul lui Albert Einstein, dar ne poate oferi o modalitate de a vedea lumea care poate fi foarte utila pentru a rezolva obstacolele cu care ne confruntam.

Daca nu faceti parte din unul dintre aceste semne, aceasta nu inseamna ca nu sunteti inteligenti, ci ca aveti si alte caracteristici care va fac deosebiti in felul dumneavoastra. Nativii din Gemeni si Balanta sunt, de asemenea, foarte inteligenti, in timp ce nativii din Rac si Pesti au inteligenta emotionala.

In cele din urma, elementul fiecarui semn poate da si unele indicii despre tipul de inteligenta al poporului. Cei nascuti sub un semn de pamant (Taur, Fecioara si Capricorn) sunt mai practici, in timp ce nativii nascuti sub semnul focului (Berbec, Leu si Sagetator) sunt mai intuitivi si acest lucru ii fac mult mai probabil sa isi asume riscuri si sa devina lideri.