Motive stupide pentru care oamenii sunt încă singuri

Fiecare persoană are o scuză de ce este. Uneori sunt destul de bune sau au mult sens. Dar de cele mai multe ori vei avea probabil un motiv sau o scuză ridicolă. Iată câteva dintre cele care au devenit virale.

Ei bine, acesta este probabil cel mai de înțeles lucru din această listă. Cine pe Pământ toarnă laptele în castron înainte de a-și turna cerealele.

Este un citat direct? Este puțin greu de crezut că un bărbat ar folosi cuvintele „ego masculin fragil” pentru a se referi la ei înșiși. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că ceea ce au spus ei nu înseamnă că asta au vrut să spună.

Cu toții reacționăm la nervozitate în același mod. Deși, poate să încerci să le dai o strângere de mână după ce ai primit un compliment nu este cel mai bun lucru de făcut.

Este cu adevărat atât de egoist să nu vrei să-ți împarți mâncarea? Deși, probabil că nu este cea mai bună idee să te abții de la întâlniri doar pentru a nu fi nevoit să o faci. Doar stabiliți-vă limitele devreme.

Aceasta este într-adevăr doar o avalanșă de nenorociri. Neîndemânarea trebuie să fi lăsat o primă impresie proastă. Probabil s-au ars în mai multe moduri.

Sunt momente în care trebuie doar să eructați și nu puteți face nimic pentru a o opri. De cele mai multe ori va fi într-o situație privată. Dar uneori, ajungi să eructi direct în fața cuiva, când încearcă să te invite să ieși.