Mop rotativ cu pedala – aliatul ideal pentru curatenie

Mop rotativ cu pedala – aliatul ideal pentru curatenie Mop rotativ cu pedala – aliatul ideal pentru curatenie

In prezent, suntem obisnuiti cu mopul si galeata cu storcator pentru a curata podeaua, dar, cu trecerea anilor, ingeniozitatea evolueaza si exista noi produse care pot fi foarte utile in viata de zi de zi la curatarea casei.

Referindu-ne la acest caz, mopul rotativ cu pedala, este un produs similar cu cel traditional, dar care ofera mai multe functionalitati care dau o valoare adaugata dupa cum vom vedea mai tarziu.

Mopul este disponibil cu o galeata pentru apa si un maner de mop care are un cap rotund de microfibra. Pentru a scurge apa, exista doua mecanisme:

·         Mop cu pedala: introduceti capul in storcator si apasati cu piciorul pedala care o roteste automat la 360 de grade, fara efort.

·         Mop fara pedala: diferenta fata de cel precedent este ca nu aveti nevoie de o pedala, atunci cand introduceti mopul in storcator, apasand pe el insusi.

Avantajele folosirii unui mop rotativ cu pedala

Un mop rotativ cu pedala are multe avantaje fata de cel traditional datorita designului adaptat. Daca nu va place sa va aplecati sau sa rasuciti mopul pentru a indeparta excesul de apa, cu mopul rotativ cu pedala, aceste lucruri sunt de domeniul trecutului.

Avantajele unui mop rotativ cu pedala

·         El foloseste mult mai putina apa: cu dispozitivul de rotire este usor de controlat cantitatea de apa care este pusa pe podea. Mopurile automate sunt perfecte pentru podele din lemn, parchet si laminate.

·         Mai putina munca manuala: este cea mai buna utilitate pe care o au, cand introduceti capul fibrei si apasati pedala, aceasta se roteste automat astfel incat apa sa fie indepartata mai usor.

·         Podele mai curate: capul mopului este prevazut cu microfibre moi care absorb usor praful, diverse particule (murdarie, pietricele etc.) si, de asemenea, suge si elimina murdaria grasa.

·         Are un pret rezonabil: daca il comparam cu cel conventional, acesta este mai scump, desi calitatea / pretul compenseaza. Cu toate acestea, este o cheltuiala acceptabila. Prin urmare, decizia depinde de confortul pe care doriti sa il obtineti.