Moduri simple prin care puteti arde calorii la birou

Mulți dintre noi știm lupta de a fi la muncă toată ziua și apoi de a încerca să ne strângem antrenamentele ori de câte ori putem. Cu toții am auzit despre cât de dăunător este să stai așa de lungi. Și lucrul cu o slujbă cu normă întreagă poate face lucrurile destul de dificile atunci când vine vorba de fitness. În afară de a vă asigura că vă ridicați în fiecare oră sau cam tot timpul zilei, există și alte modalități prin care puteți arde puțin mai multe calorii în timp ce lucrați. Rețineți că, pe lângă aceste sfaturi, exercițiile fizice sunt necesare pentru a vă menține starea generală de sănătate.

Gândiți-vă la asta un minut: de ce o mulțime de oameni se înclină în timp ce stau la un birou? Pentru că este cel mai ușor lucru de făcut! Pentru a vă așeza drept, trebuie să vă angajați mușchii de bază. Utilizarea acestor mușchi arde câteva calorii în plus și le întărește, de asemenea.

Bea apă

Studiile au arătat că apa potabilă crește cheltuielile de energie de repaus cu până la 30%. Această cheltuială energetică crescută poate dura chiar și o oră. Dacă bei suficient te poate ajuta, de asemenea, să gusti mai puțin. Păstrați o sticlă de apă pe birou toată ziua pentru a vă ajuta să vă amintiți să beți regulat.

Strângeți-vă mușchii stomacului

Strângerea mușchilor abdominali la fiecare câteva minute poate arde calorii și le poate tonifica. Strângeți abdomenul timp de 10-15 secunde și eliberați. Repetați de câte ori este confortabil, dar concentrați-vă pe creșterea duratei și a repetărilor.

Extensii de picioare

Știați că vă puteți tonifica mușchii picioarelor în timp ce stați? Tot ce trebuie să faceți este să ridicați piciorul de pe podea și să îl îndreptați. Strângeți quad-urile și mențineți piciorul paralel cu solul timp de 3 secunde. Coborâți-l pe podea și repetați de 10 ori. Faceți același lucru și pentru celălalt picior.

Pentru a arde calorii în timp ce stai, trebuie să îmbrățișezi exerciții izometrice. Strângeți-vă în mod regulat fundul pentru a ajuta la tonifierea gluteilor și a arde câteva alte calorii. Strângeți timp de 10 secunde și eliberați.

Se știe că respirația profundă a burții ajută anxietatea și crește metabolismul. De fapt, practicarea respirației profunde a burții în fiecare dimineață poate reduce stresul și pierde grăsime.

Întinde

Intinderile corpului superior vă pot crește energia și arde mai multe calorii. Închideți mâinile și ridicați-le deasupra capului, cu palmele în sus. Apoi, îndoiți ușor trunchiul spre stânga și țineți-l timp de 20-30 de secunde. Repetați de cealaltă parte.