Moduri distractive de a pregăti copiii pentru sosirea lui Moș Crăciun

  • Duminică, 28 Noiembrie 2021
  • Familie

Nu este cu adevărat nimic mai magic decât să vezi entuziasmul pe fețele copiilor tăi când își dau seama că Moș Crăciun și renii lui își vor vizita casa dimineața. Există o mulțime de modalități de a-i face pe copiii voștri să se simtă veseli de Crăciun și încântați să se trezească la cadourile lor sub copac și am venit cu câteva idei distractive și incitante pentru a amesteca lucrurile în acest an.

 

Lasă-i să-și coacă cookie-urile

Una dintre cele mai bune părți despre copiii care se trezesc în dimineața de Crăciun este să-i vezi alergând la farfuria de biscuiți a lui Moș Crăciun și să constate că au fost mușcături luate de la ei! Desigur, știi cât de bine au gustat acele fursecuri, dar copiii tăi vor crede că Moșul le-a devorat fursecurile în toiul nopții. O modalitate distractivă de a-i pregăti pentru acest lucru este să îi lăsați fie să vă ajute să coaceți fursecurile, fie să le lăsați să încerce să le coacă singure - în funcție de vârsta lor, desigur. Se vor distra foarte mult și se vor simți ca aceștia care i-au lăsat lui Moș Crăciun un cadou.

Lasă o urmă de „zăpadă” cu urme

Fie că Moș Crăciun s-a urcat prin șemineu sau s-a furișat în ușa din față, este foarte interesant pentru copii să se trezească dimineața și să vadă urmele de zăpadă (false) cu urmele lui Moș Crăciun lăsate în urmă, cu urmele care încep de unde a intrat Moș Crăciun și chiar la pomul de Crăciun unde a lăsat cadourile copiilor tăi. Vor crede că Moș Crăciun a intrat cu adevărat chiar prin sufrageria lor pentru a-și livra cadourile!

Lăsați copiii să-l sune pe Moș Crăciun

Știați că nu există doar un număr de telefon care să le permită copiilor să vorbească cu Moș Crăciun, dar există și o aplicație pe care o puteți cumpăra cu 1,99 USD, unde Moș Crăciun va transmite un mesaj copiilor voștri; dacă este un mesaj pentru un copil obraznic sau simpatic este decizia ta! A le permite copiilor să „vorbească lui Moș Crăciun” este o modalitate incredibilă și magică de a-i face să creadă în Jolly Mr. Claus cât mai mult timp. Fețele lor se vor lumina atunci când cred că vorbesc cu Moș Crăciun însuși!