Moduri De A Integra Exercițiile În Viața De Zi Cu Zi

  • Luni, 7 Februarie 2022
  • Sport
Moduri De A Integra Exercițiile În Viața De Zi Cu Zi Moduri De A Integra Exercițiile În Viața De Zi Cu Zi

Ca adult, ar trebui să faci sport cel puțin 30 de minute pe zi. Dar mulți oameni susțin că nu au timp să facă mișcare. Este foarte ușor să implementezi mai multă mișcare în viața de zi cu zi.

Distanțe scurte întotdeauna pe jos

Ori de câte ori este posibil, ar trebui să mergeți pe distanțe scurte. Puteți acoperi în siguranță rulourile pentru micul dejun de duminică sau drumul către oficiul poștal în mai puțin de 20 de minute. Mersul ușor nu contează doar ca o mișcare valoroasă, ci este și ușoară pentru articulații, îți îmbunătățește rezistența și îți oferă energie. Când mergi, activezi 70 la sută din mușchii corpului, deci este antrenamentul perfect pentru toate vârstele și este foarte potrivit pentru pierderea în greutate. Dar mersul pe jos are un alt avantaj pentru că dacă lași mai des mașina parcată, ești și amabil cu mediul.

Stând în loc să stea pe transportul public

Drumul către stația de autobuz, tramvai sau metrou înseamnă de obicei mai multă mișcare și pași decât mersul la mașină. Pentru ca să beneficiați, și mai mult, ar trebui mai degrabă să vă lăsați locul în transportul public altora. Pentru că statul în picioare îți ușurează gâtul și spatele, promovează circulația sângelui și stimulează circulația. De asemenea, arde caloriile și îți întărește mușchii. De aceea, oamenii de știință din sport recomandă să stați mai des în picioare – chiar și la birou, cu ajutorul unei mese reglabile pe înălțime.

Exercițiu în timp ce curățați

Curățarea nu este neapărat hobby-ul preferat al tuturor, dar arde o mulțime de calorii – mai ales dacă vă mutați prin apartament în timp ce aspirați și ștergeți și vă ghemuiți mai des. Dacă urăști curățenia, încearcă să te motivezi gândindu-te că te va apropia de obiectivul tău de a face mai mult exercițiu. Grădinăritul oferă, de asemenea, exercițiul suplimentar necesar și este, de asemenea, un hobby grozav.

Mergeți la plimbare cu prietenii

Combinați următoarea dvs. conversație cu cafea, întâlnire sau întâlnire cu o plimbare. Tu și însoțitorul tău poți lua cafeaua cu tine în cana termică în timp ce vorbești în timp ce mergi. Jogging împreună sau alte sporturi în aer curat este, de asemenea, o modalitate excelentă de a petrece timp împreună și de a arde calorii în acest proces.

Mersul în timp ce te speli pe dinți

Poate suna banal, dar chiar și spălatul pe dinți poate arde câteva calorii în plus. Mergeți în sus și în jos câteva ture sau antrenați-vă simțul echilibrului stând alternativ pe un picior. O mică mișcare poate fi întotdeauna încorporată.

Fă-ți propria petrecere de dans

Redă melodia ta preferată cu voce tare și dansează sălbatic prin apartamentul tău timp de câteva minute. Dansul nu este doar o modalitate grozavă de mișcare. Eliberează endorfine și te pune imediat într-o dispoziție bună. Încearcă-l imediat și vei vedea că dansul îți va fi bine fizic și psihic.

După cum puteți vedea, există numeroase moduri simple de a integra mai mult exercițiu în viața de zi cu zi și, prin urmare, să vă simțiți mai sănătoși și mai în formă. Fă ceva bun pentru sănătatea ta fizică și bunăstarea ta mentală și găsește-ți distracția în exercițiile zilnice.