Moduri care va ajuta sa scapati de griji

  • Sâmbătă, 4 Decembrie 2021
  • Diverse

Studiile au sugerat că aproximativ 1 din 4 persoane suferă de un fel de tulburare mentală care este legată de anxietate. Îngrijorător este sentimentul de a arăta îngrijorare majoră sau anxietate cu privire la situațiile actuale sau cu privire la lucrurile care urmează să se întâmple în viitor. Pentru mulți din afară, îngrijorarea pare extrem de ilogică sau prostească, cu toate acestea, anxietatea afectează mental milioane de oameni din întreaga lume. Îngrijorarea constantă poate avea un impact negativ asupra vieții unei persoane într-un mod imens, dacă sunteți cineva care suferă de anxietate, suntem aici pentru a vă ajuta. Aruncați o privire la modalitățile excelente de a vă ajuta să nu vă mai faceți griji

Găsiți o tehnică de relaxare care este cea mai bună pentru dvs.

Este practic imposibil să fii relaxat și anxios în același timp. Acesta este motivul pentru care trebuie să relaxați corpul pentru a vă ajuta să vă liniștiți mintea și să vă încetiniți gândurile. Există numeroase tehnici diferite care pot fi utilizate pentru a vă ajuta să vă relaxați și să vă relaxați, de la respirație, mediere, artoterapie sau chiar ascultarea muzicii. Puteți chiar experimenta cu diferite metode pentru a vă ajuta să găsiți cea mai bună care funcționează pentru dvs.

Păstrați compania pozitivă

Știm cu toții că emoțiile pot fi foarte contagioase, așa că ultimul lucru de care are nevoie cineva este să fie înconjurat de oameni care critică, se plâng sau privesc totul în cel mai negativ mod. Poate fi dificil să eviți astfel de oameni în viața ta, mai ales că sunt prieteni, familie sau chiar colegi de muncă, dar pe termen lung, va fi cu adevărat benefic pentru sănătatea ta. Alegerea de a fi în compania oamenilor pozitivi vă va crește automat încrederea și vă va ajuta să vă reduceți grijile.

Păstrați un „Jurnal de îngrijorări”

Această abordare următoare a fost foarte recomandată de mulți profesioniști. Încercați să țineți un jurnal de îngrijorări - practic, este un jurnal care vă permite să scrieți liber despre anxietățile care vă pot ocupa mintea. Acest jurnal nu numai că este o ieșire excelentă pentru emoțiile voastre, dar este cel mai bun loc pentru a vă păstra grijile, altele decât mintea. În plus, este o modalitate puternică de a rezolva probleme dificile, îngrijorări și multe sentimente intense pe care le poți avea.

Încercați Mindfulness

Pentru cei care nu știu, atenția este un tip de meditație în care se poate concentra asupra conștientizării intense a mediului înconjurător și a ceea ce simt în acest moment, fără nicio întrerupere. Practicarea conștientizării include tehnici de respirație și alte practici pentru a relaxa mintea și corpul și a reduce stresul. Deci, de ce poate fi atât de util? Ei bine, atenția poate ajuta cu siguranță la reducerea îngrijorării, deoarece ne ajută să luăm notă de momentul în care începem să fim anxioși. În timpul acestui proces, oamenii trebuie să se concentreze asupra altor lucruri, precum și asupra a ceea ce ar putea fi declanșatorul temerilor sau tulburărilor lor.

Vorbește-l

Este posibil ca următoarea tehnică să nu fie cea mai bună pentru toată lumea, dar merită cu siguranță o încercare. Împărtășirea gândurilor și preocupărilor dvs. cu un prieten de încredere sau cu un membru al familiei vă poate oferi ușurarea căutată de mintea dvs. Cei dragi pot fi o sursă extraordinară de sprijin care vă poate oferi cu ușurință sfaturi și asistență, care vă pot oferi, de asemenea, o perspectivă diferită asupra tuturor lucrurilor de care sunteți anxioși. În plus, dacă sunteți un îngrijorător cronic, vă recomandăm să primiți ajutor de la un profesionist care tratează tulburările de anxietate. O altă abordare excelentă este căutarea grupurilor de sprijin social pentru anxietate sau suferință.