Modalitatea ieftină de a cumpăra zboruri

Când vine vorba de cumpărături online, un joc care pare trucat este achiziționarea de zboruri. Zborurile și rezervările la hotel sunt ponderate puternic în favoarea vânzătorului. Vă prezentăm câteva sfaturi pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă.

În majoritatea piețelor, lucrurile au un preț stabilit și dacă vă place acel preț, cumpărați bunul. Dacă vreau să iau un autobuz de la Londra la Manchester, prețul autobuzului nu se schimbă. Cu toate acestea, dacă vreau să zbor de la Londra la Manchester, prețul se schimbă dramatic în funcție de o serie de factori (în special cererea). Nu pare corect. Vânzările de zboruri pot aduce profituri uriașe dacă sunt capabili să vândă locuri unor cumpărători nebănuiți.

Cheia succesului este flexibilitatea . Dacă trebuie să vă aflați într-un anumit oraș, la o anumită oră într-o anumită zi, nu veți putea obține un zbor ieftin. Există câteva trucuri pe care le putem transmite, dar, în realitate, majoritatea opțiunilor tale au dispărut. 

Multe site-uri precum Google Flights oferă acum o abordare foarte flexibilă pentru alegerea zborurilor. Începe prin a te uita la o grămadă de orașe și vezi care are cel mai mic cost pentru a zbura. Chiar și joacă-te cu aeroportul din care pleci. Am constatat că de multe ori merită să luăm un autobuz într-un alt oraș pentru a beneficia de un zbor mai ieftin. Odată ce ați găsit un oraș low-cost spre care să zburați, acum începeți să vă uitați la datele. Google Flights vă permite să vă uitați la preț timp de două luni o dată. Acest lucru vă poate permite să alegeți cea mai ieftină dată din perioada dvs. de timp . Deși acest lucru poate să nu sune semnificativ, plecarea într-o zi greșită te poate costa dublu.

Cel mai bun mod de a vă gândi la rezervarea zborurilor ieftine este să traversați oceanele . Dacă sunteți în SUA și doriți să ajungeți în Europa, luați orice oraș. De acolo puteți achiziționa zboruri ieftine către orice țară de pe continent. Dacă sunteți în Europa și doriți să mergeți în Asia, aceeași gândire se aplică.

Având flexibilitate, vă va economisi o sumă imensă de bani și vă poate oferi totuși o vacanță grozavă. Încercați să vă luați vacanța când nimeni altcineva nu este. În Europa și SUA, perioadele aglomerate sunt Crăciunul, Anul Nou și iunie-august. Dacă puteți ieși afară în aceste ore, puteți salva un pachet .

Desigur, nu este întotdeauna posibil să fii flexibil. Uneori există locuri în care trebuie să fii la o anumită oră. În acest caz, mai are sens să te uiți la opțiunea pentru un zbor suplimentar. Escale suplimentare înseamnă economii suplimentare . Dacă trebuie să fii într-un anumit oraș într-o anumită zi, vezi dacă poți să pleci devreme și să faci o escală plăcută care să-ți facă întreaga călătorie mai ieftină.

Sfatul nostru final este să fii cunoscător al internetului. Cookie-urile sunt firimiturile pe care le lași pe internet și arată companiilor că ai mai fost pe site-ul lor și la ce te-ai uitat. Companiile de zboruri și hoteluri au un cod care crește prețul dacă ați analizat deja o opțiune. Ei știu că probabil devii disperat și te vor prinde la un preț mai mare. Ștergeți cookie-urile înainte de a cumpăra zboruri pentru a vă asigura că nu sunteți înșelat. 

Realitatea este că, cu cât ești mai flexibil, cu atât vei economisi mai mult. Dacă sunteți în căutarea unei evadari romantice pentru doi cândva în anul următor, puteți avea o opțiune incredibil de ieftină. Rezervați-vă întotdeauna zborurile cu cel puțin două luni în avans pentru a vă asigura că puteți economisi puțin în plus.