Minunata artă a prelucrării lemnului a luat naștere la Fabrica de cherestea din Mănăștiur

  • Marţi, 9 Mai 2023
  • Afaceri
  • Publicat de
Traverse de cale ferata Traverse de cale ferata

În anul 1902 a luat naștere una dintre cele mai frumoase tradiții pe care le-a avut vreodată România pe plaiurile sale. Atunci a apărut Fabrica de cherestea din Mănăștiur împreuna cu metodele sale rafinate de prelucrare și de rindeluire cu impregnare a lemnului. Pamirco a preluat aceste tradiții și le-a modernizat pentru a putea oferi tuturor clienților săi doar cele mai bune servicii. 

Avem peste 15 ani de experiență în acest domeniu, deci putem spune că știm exact cu ce se mănâncă această industrie de fapt. Dispunem de o serie de servicii de primă clasă la care poți apela ori de câte ori dorești și ai nevoie. Cele mai bune railway sleepers? Acestea se găsesc chiar la noi și sunt fabricate doar din lemne de esență tare!

Dacă încă nu te-am convins, atunci avem două opțiuni bune pentru tine! Poți citi în continuare pentru a afla mai multe informații despre noi și despre serviciile noastre sau ne poți face o vizită pe site. Oricare ar fi alegerea ta, nu doar noi vom avea de câștigat de pe urma acesteia!

Ce îți poate oferi o companie care a acumulat peste 15 ani de experiență?

Un număr mare de servicii nu înseamnă întotdeauna calitate de primă clasă. Din acest motiv, am ales să ne pregătim extraordinar de bine doar pentru câteva servicii pe care totuși să le facem cu mare drag. Astfel, ne-am asigurat că îți oferim doar ce este mai bun atunci când decizi să alegi să te ajutăm cu:

Impregnarea lemnului

Uscarea artificială a lemnului

Aburirea lemnului

și când alegi să îți fabricăm unele dintre următoarele produse:

Traverse de cale ferata normale

Traverse folosite la macazuri și încrucișări

Traverse pentru poduri

Panouri asamblate

Cherestea tivită și netivită pentru industria mobilei

În plus, la cerere, fabricăm și elementele ce intră în construcția șinelor de cale ferată! Fiecare produs este fabricat din lemne de esență tare, deci acestea nu se vor uza odată cu trecerea timpului. Pentru mai multe detalii despre produsele și serviciile noastre, ne poți face chiar acum o vizită pe site-ul nostru!

Iată câteva dintre motivele pentru care ar trebui să alegi să colaborezi cu Pamirco

Pamirco este adevărata definiție a profesionalismului, împletit cu bună calitate și competență. Acestea ar putea fi unele dintre principalele motive pentru care atât de multă lume aleg să profite de serviciile noastre. Ne-am demonstrat calitatea și experiența prin următoarea statistică pe care o punem în fața clienților noștri:

529701 traverse de cale ferată

238167 panouri

342861 cherestea

Știm cu ce se mănâncă această industrie și cum să rămânem întotdeauna cei mai buni în acest domeniu.

Fiecare dintre produsele oferite de noi sunt fabricate din lemne de esență tare, cum ar fi stejarul. Ce înseamnă asta? Produsele noastre sunt foarte rezistente și nu se vor uza nicidecum în timp. Acest lucru este unul extrem de avantajos dacă ne întrebi pe noi.

Avem peste 15 ani de experiență în domeniu și peste 10 țări colaboratoare cu care ne mândrim de fiecare dată. Ne perfecționăm zi și noapte pentru a-ți oferi ceea ce membrii echipei noastre numesc: servicii de primă clasă!

Adevăratele tradiții se găsesc doar la Pamirco!

Nimeni nu este obligat să aleagă tradiția, însă noi nu ne ascundem când vine vorba de mândria pe care o avem față de munca noastră. Am ales să îmbinăm frumosul cu utilul și să îl perfecționăm până ajungem la formula secretă a succesului. Astfel a luat naștere Pamirco, compania care continuă de peste 15 ani tradiția prelucrării lemnului a fabricii de cherestea din Mănăștiur.

Fiecare metodă de prelucrare a fost modernizată. Membrii echipei noastre s-au dezvoltat în mod continuu pe plan profesional pentru a oferi doar servicii de înaltă calitate. Ne-am perfecționat în ceea ce privește prelucrarea și rindeluirea cu impregnarea lemnului. Fabricăm produse doar din lemne de esență tare și ne asigurăm că niciun client nu pleacă nemulțumit de la noi.

Pentru mai multe detalii despre noi, despre produsele și despre serviciile noastre, ne poți face o vizită pe site. Acolo vei găsi și mai multe informații sau curiozități despre minunata artă a prelucrării lemnului!