Microsoft 365 vs. Office 2019, ce ar trebui să alegeți?

 • Sâmbătă, 12 Septembrie 2020
 • Tehnologie
 • Publicat de

V-ați întrebat vreodată care este diferența dintre Microsoft 365 și Office 2019?Pentru început, nu lăsați ca similitudinea numelui să vă păcălească. Deși ambele vă oferă acces la aplicațiile desktop pe care le cunoaștem cu toții (Outlook, Word, Excel, PowerPoint etc.), Microsoft 365 vine cu o serie de servicii oferite exclusiv în cloud cum ar fi Microsoft Teams, Microsoft Sharepoint Online, Microsoft Exchange Online și Microsoft OneDrive.

Microsoft 365

Microsoft 365 este serviciul de abonament Microsoft care oferă cele mai actualizate instrumente moderne de productivitate cu cele mai recente funcții de bază pentru a vă ușura viața. Oferă acces web la aplicațiile tradiționale (Outlook, Word, Excel, PowerPoint), precum și alte aplicații și servicii web, cum ar fi Teams, Yammer, Stream și Sway, pentru a numi câteva.Există mai multe planuri Microsoft 365 - pentru uz casnic și personal - precum și planuri pentru întreprinderi mici și mijlocii, întreprinderi, școli și organizații non-profit.

 • Toate planurile includ până la 1 TB stocare în cloud (aproximativ 300.000 de imagini sau 1.000.000 de documente)
 • Fiecare utilizator îl poate instala pe cinci PC-uri sau Mac-uri, cinci tablete și cinci dispozitive mobile
 • Utilizatorii își pot partaja abonamentul cu până la șase membri ai familiei (în funcție de planul de abonament)
 • Gestionare ușoară a utilizatorilor cu funcții care vă ajută să adăugați, să eliminați și să administrați conturi Microsoft 365
 • Actualizări regulate de securitate, îmbunătățiri și acces la cele mai recente funcții
 • Suport tehnic permanent și remedieri de securitate
 • Nu este nevoie să plătiți în avans: alegeți între plata lunară sau anuală și economisiți plătind un an întreg
 • Credite lunare gratuite pentru a efectua apeluri către telefoane fixe folosind Skype

Cine ar trebui să cumpere Microsoft 365?

Având în vedere cantitatea bogată de instrumente, caracteristici și funcționalități bazate pe cloud, Microsoft 365 permite un nou mod de lucru, crescând productivitatea la locul de muncă. Este ideal pentru companiile care doresc să își dezvolte afacerea cu câteva trepte mai sus și să se bucure de cele mai recente caracteristici și actualizări de securitate, împreună cu asistență tehnică continuă.

Care este diferența dintre Microsoft 365 și Office 2019?

Consultați principalele diferențe dintre cele două produse pentru a vă ajuta să decideți care vi se potrivește cel mai bine.

# 1 Modelul de plată

Primele lucruri mai întâi: cumpărați Office 2019 și vă abonați la Microsoft 365.Cu alte cuvinte, efectuați o achiziție unică față de plata unui abonament lunar sau anual.

# 2 Gama de produse și servicii

Când cumpărați Office 2019, primiți aplicațiile clasice Office, cum ar fi Excel, Word și PowerPoint.Abonarea la Microsoft 365 înseamnă că vă veți bucura de gama fantastică de funcții bazate pe cloud și AI pe care le puteți utiliza pe orice dispozitiv.

# 3 Frecvența și funcționalitatea actualizărilor

Office 2019 primește doar actualizări de securitate și nu are caracteristici noi.Cu Microsoft 365, veți primi actualizări lunare de calitate, astfel încât versiunea dvs. se va îmbunătăți întotdeauna. De asemenea, vă bucurați de funcționalități suplimentare (de exemplu, instrumentul PowerPoint Designer folosește AI pentru a vă analiza conținutul, sugerând aspecte mai bune, astfel încât să arătați mai profesionist.)

Servicii cloud

Commando oferă întreaga gamă de servicii cloud pentru a permite organizațiilor să profite de suita completă de colaborare de la Microsoft, inclusiv Microsoft 365. În calitate de partener certificat Microsoft avem abilitățile, experiența și seturile de instrumente pentru a asigura o tranziție lină către aceste tehnologii de top la nivel mondial în cloud de încredere Microsoft.