Metode prin care iti poti intari relatia cu partenerul

Metode prin care iti poti intari relatia cu partenerul Metode prin care iti poti intari relatia cu partenerul

Cand va ganditi la intimitate, ceea ce poate sa vina imediat in minte este atractia fizica si contactul. Si asta este o componenta uriasa a ceea ce inseamna sa fii intim. Dar pe cat de importanta este intimitatea fizica, exista mult mai mult pentru sensul complet al intimitatii. Este de fapt caracteristica centrala a fiecarei relatii, care cuprinde o puternica conexiune emotionala, psihologica si spirituala, impreuna cu cea fizica - sau cel putin asa ar trebui sa fie. Cu siguranta, intimitatea este de obicei foarte puternica la inceputul oricarei noi relatii. Suntem profund atrasi, chiar intoxicati cu cealalta persoana. Intimitatea de acest gen este culmea romantismului si a fanteziei. Ne gandim la partener zi si noapte si parca tot ni se pare ca nu vom obtine suficient. 

Deci, ce se intampla in timp? Viata noastra este incredibil de complexa. Inevitabil, cei mai multi dintre noi suntem prinsi in treburile din viata de zi cu zi. Vietile noastre individuale si viata relatiei noastre devin mai mult o rutina si repetitive. Exista atat de multe lucruri de care trebuie sa tinem cont- carierele, copiii, nevoile noastre individuale etc. Dupa un timp, sa iti faci timp poate fi greu.

Cadourile au fost in mod constant o parte semnificativa in orice punct doriti sa construiti o relatie solida si iubitoare. Acest lucru se datoreaza faptului ca cadourile, in general, ofera diverse avantaje menite sa-ti consolideze relatia si sa continue mereu (vezi oferta de cadouri si jocuri cupluri). Desi majoritatea conexiunilor sunt de natura specifica, nimeni nu poate nega faptul ca darurile au propriul lor mod de a consolida legatura. Cand vorbim despre legaturi si relatii, cadourile nu sunt menite special pentru jumatatea sau partenerul tau. Poate fi o relatie cu fratii, parintii, prietenii, colegii si multe alte chipuri fericite cu care interactionezi! Si daca credeti ca este ceva diferit in ceea ce priveste daruirea cadourilor, atunci blogul merita cu siguranta citit, deoarece veti cunoaste importanta daruirii de cadouri pentru o relatie sanatoasa.

In orice relatie, este intotdeauna mai bine sa le amintesti celor dragi despre faptul ca ii adori si ca ii apreciezi pentru prezenta si gesturile lor. Cu un cadou perfect, puteti obtine cu usurinta acest lucru fara sa va chinuiti prea mult. Puteti alege orice cadou precum un buchet de flori sau o cutie de ciocolata sau orice altceva, deoarece gestul de apreciere inseamna mult si este suficient pentru a va transmite sentimentele. Un cadou de multumire din partea ta ii va face sa isi aminteasca mereu de tine!

Consolidarea pozitivului cu actiuni si cuvinte

Este foarte usor sa te pierzi in gandurile negative, mai ales intr-o relatie de lunga durata. In loc sa va concentrati asupra aspectelor negative, fie in relatia de ansamblu, fie in obiceiurile partenerului, incercati sa va ganditi la cele pozitive.

Daca esti pe cale sa ii faci un comentariu negativ partenerului tau, chiar daca este ceva mic, cum ar fi ,,Nu ai aruncat gunoiul", incearca sa gasesti ceva pozitiv de spus. Chiar si atunci cand situatia va cere sa spuneti ceva, incercati sa gasiti cel putin un ton neutru pentru a spune acest lucru. Este foarte usor sa acuzi cealalta persoana fara macar sa ii asculti explicatiile.

Cu cat atmosfera este mai pozitiva si cu cat te concentrezi mai mult asupra lucrurilor bune pe care partenerul tau le face, cu atat mai putine sanse vor exista sa va certati din cauza lucrurilor mici sau sa va simtiti dezamagiti din cauza relatiei.