Mesajele panzelor de paianjen

Ai descoperit o panza de paianjen in coltul camerei? Sau tocmai ce ai vazut ca un mic si/sau mare paianjen a venit sa-ti faca o vizita neanuntata? Te-ai intrebat ce prevesteste acest lucru?

Oamenii au adesea o imaginatie extrem de bogata si creativa care are un rol extrem de important, pentru ca toate aceste intrebari aparent “deosebite” ne pot deschide si mai larg orizonturile, unghiurile de a privi si de a rezolva o situatie etc. Dar pe langa aceste intrebari si raspunsuri firesti mai exista si o serie de mituri spirituale, chiar si despre paianjeni. Raspundem intrebarilor tale si “spargem” miturile in cele ce urmeaza.

 

Mesajele panzelor de paianjen

 

l  Pune-ti curatenia la punct

Unul dintre cele mai plauzibile motive pentru care te confrunti cu panze si paianjeni este in mod cert pentru ca fie ai ignorat igiena unor zone, fie ai o oarece reticenta sau teama in a face asta. Iar acest lucru indica ca e cazul sa-ti invingi temerile si sa pui mana pe matura sau pe aspirator.

 

l  Mediu favorabil dezvoltarii lor

Atunci cand exista un mediu adecvat vor aparea si insectele, iar prezenta paianjenilor iti poate indica faptul ca locuinta ta prezinta o serie de probleme precum umiditatea ridicata.