Mesaje de Revelion 2021

Pentru a transmite cele mai bune ganduri rudelor, prietenilor si familiei noastre, folosim mesaje, urari, felicitari… Dar nu este intotdeauna usor sa fii inspirat in acea zi. Prin urmare, am compilat cele mai originale mesaje de Revelion 2021, care va vor ajuta sa aduceti un zambet pe fata celor dragi, intr-una dintre cele mai magice nopti ale anului. 

Mesaje de Revelion 2021

Fie ca acest sezon magic de sarbatoare sa fie cel mai bun costum, zambetul cel mai bun cadou, ochii cea mai buna destinatie si fericirea ta, cea mai mare dorinta a mea! La multi ani 2021, un an nou fericit!

Va doresc ca acest nou an sa va aduca multe bucurii. An nou fericit 2021!

Un nou an ce vine cu vise noi, obiective noi,provocari noi, dar vechii prieteni sunt mereu acolo. La multi ani 2021!

Pentru anul viitor iti doresc doua lucruri: totul si nimic. Tot ceea ce te poate face fericit si nimic care te poate face sa plangi. Un an nou fericit!

Va doresc ca anul 2021 sa fie un an special, plin de vremuri bune si de o mare bucurie, pentru voi si pentru toti cei din jurul vostru. An Nou fericit!

Draga prieten, iti doresc un an nou fericit, pentru tine si toata familia ta, plina de pace si dragoste. La multi ani !

Iti doresc ca acest nou an sa iti aduca multa bucurie si fericire in viata ta, si ca toate visele tale se vor implini. Un an nou fericit 2021!

Daca ai un vis indeplinit, vei avea un scop realizat. Fericirea este amestecul de vise si realitati. Fie ca 2021 sa iti multiplice capacitatea de a visa. La multi ani!

Un om intelept a spus: bogatia unei persoane este masurata prin cantitatea si calitatea prietenilor pe care ii are. Multumesc ca faci parte din averea mea. An nou fericit!

Anul nou este cel mai bun moment pentru a renunta la rani vechi si resentimente. Sa incepem anul acesta cu o vibratie buna si sa privim viata dintr-un unghi pozitiv. Va doresc un an fericit si multa prosperitate si sanatate!

In acest nou an inconjurati-va cu tot ceea ce va face fericiti si scapati de tot ceea ce va face sa plangeti. Un an nou fericit!