Mesaje de Dragobete – Mesaje romantice pentru persoana iubita

Mesaje de Dragobete – Mesaje romantice pentru persoana iubita Mesaje de Dragobete – Mesaje romantice pentru persoana iubita

24 februarie, Dragobetele, este o zi care este sarbatorita in intreaga tara cu un mare entuziasm. O ocazie in care indragostitii profita de ocazie pentru a arata dragostea pe care o simt pentru partenerul lor sau pentru cei dragi care ii inconjoara.

Printre cele mai romantice optiuni pentru aceasta zi, este o dedicatie frumoasa ca o expresie a iubirii pentru partenerului nostru. Mai jos, v-am pregatit cateva mesaje de Dragobete, dedicatii de dragoste pentru persoana iubita. Inspirati-va!

Mesaje de Dragobete – Mesaje romantice pentru persoana iubita

– O zi pe an nu este suficienta pentru a-ti arata toata dragostea mea, intr-adevar, nici macar cele 365 de zile ale anului nu sunt, asa ca te voi iubi toata viata mea. La multi ani de Dragobete!

– Sunt indragostit nebuneste de tine, mai mult, te iubesc cu o nebunie totala si sunt in stare sa fac orice pentru dragostea ta. Sper ca aceasta este cea mai fericita zi de Dragobete pe care ai avut-o vreodata.

– Dragostea pe care o simt pentru tine depaseste orice iti poti imagina pentru ca ai devenit ratiunea mea de-a fi si motivatia mea cea mai mare. La multi ani!

– Cu tine am reusit sa gasesc fericirea deplina si asta multumita acelei iubiri pure si sincere care s-a nascut in inimile noastre. Te iubesc!

– Ma gandesc la tine pe tot parcursul zilei si cand dorm, devii parte din visele mele cele mai frumoase. Cat de fericit/a ma simt sa sarbatoresc Dragobetele cu tine! Te iubesc!

– As vrea ca aceasta zi sa dureze 48 de ore pentru a sarbatori dragostea noastra si pentru a petrece cele mai frumoase momente pe care ni le putem aminti pentru tot restul vietii noastre. La multi ani, iubire!

– Daca trebuia sa aleg sa te iubesc si sa respir, as vrea sa-mi folosesc ultima mea suflare pentru a spune: te iubesc!

– Cand te-am vazut, mi-a fost frica sa te cunosc, cand te-am intalnit, mi-a fost frica sa te iubesc si acum ca te iubesc, imi este frica sa te pierd! La multi ani de Dragobete!

– Simt ca iti datorez cel mai frumos cantec din lume, cea mai frumoasa poezie, precum si cele mai frumoase cuvinte de dragoste; Simt ca iti datorez dragostea, timpul si toata dedicarea mea. Deci, lasa-ti destinul in mainile mele, pentru ca voi face tot posibilul pentru a te face fericit/a. Te iubesc!