Mentenanta grupuri de pompare asociatii de proprietari.

Reparatii pompe si grupuri de pompare Reparatii pompe si grupuri de pompare

Oferim servicii de mentenanta pentru statii de pompare, care deservesc imobile pe raza Municipiului Bucuresti si Judetul Ilfov.

Un pachet atractiv pentru asociatii de proprietari, cu o verificare tehnica a sistemului de pompare in scopul prevenirii aparitiei unor defecte majore in instalatie.

Inspectia tehnica a statiei de pompare se face la o perioada de 1, 2 sau 3 luni, cu conditii contractuale care vin in sprijinul beneficiarului.

 

Mentenanta cuprinde:

- verificare parametri, zgomote, vibratii, etansare, perna aer vas expansiune, curatare filtre, etc., in scopul mentinerii unei bune functionari a sistemului de pompare.

- depistarea unor defectiuni ce pot sa apara in functionare si remedierea acestora.

- verificarea pompelor din grupul de pompare, a pompelor submersibile, a pompelor de infiltratie sau de ape uzate.

 

Oferim mentenanta pentru sisteme de pompare echipate cu urmatoarele tipuri de pompe: Grundfos, Wilo, Lowara, Calpeda, Ebara, DAB, Saer, Tesla, Pedrollo, Braco, Tricomserv, Water Pump, Wasserkoning, Wassertechnik, Sumoto, Garden Tehnic, Gardena, Pentax, Einhell, Crystal, Aquatechnica, Braco, Stern, Sea-Land,Espa, Taifu, Raider, Speroni, Metabo, AL-CO, Aqua, Elpumps, CMP, TCM, AGT, GPT, Jet, Jetinox.

 

Numai pompe si hidrofoare!

Tel: 0741.401.674 ; 0727.287.077  ;   [email protected]  ;  http://www.hidroforperfect.ro