Menschoice.ro - Cel mai nou magazin online dedicat in totalitate barbatilor!

  • Sâmbătă, 8 Februarie 2020
  • Diverse
  • Publicat de
Menschoice.ro - Cel mai nou magazin online dedicat in totalitate barbatilor! Menschoice.ro - Cel mai nou magazin online dedicat in totalitate barbatilor!

Pentru ca barbatul modern pune mai mult accent pe modul in care arata, ce piese vestimentare si accesorii poarta, cum se prezinta in societate si nu in ultimul rand, care sunt cele mai potrivite produse de ingrijire pentru rutina zilnica, reprezinta cateva dintre principiile de baza ale site-ului www.menschoice.ro, cel mai nou magazin online dedicat in totalitate barbatilor.

Noul magazin online isi propune sa fie mereu ‘alegerea barbatilor’ in ceea ce priveste achizitionarea de produse pentru ingrijirea zilnica, accesorii prin care sa isi evidentieze stilul vestimentar, cat si alte accesorii complementare de care se folosesc zi de zi.

Punem accent pe calitate si fiabilitate, dar ne mandrim totodata si cu o varietate de produse care se pot personaliza in functie de preferintele clientului, produse lucrate manual, unicate si de o valoare mult mai mare fata de cele realizate in serie. Lucram cu branduri renumite precum: Bocane, Patore, Smallet, Barberia, Brebbia, Mühle, Perci Nobelman, Woop etc., branduri care impartasesc aceleasi valori precum cele spre care ne dorim sa accedem odata cu lansarea magazinului Menschoice.ro.” declara Sebastian Blaga, reprezentantul magazinului.

            In noul magazin online Menschoice.ro regasim produse complementare tinutelor elegante precum butoni, papioane, seturi pentru costum etc., manusi, curele, portofele, ceasuri din lemn, produse pentru barbierit clasic, produse pentru ingrijirea zilnica, etc., insa lista cu siguranta nu se va opri aici deoarece, reprezentantul magazinului pregateste colaborari cu mult mai multe branduri de top cat si cu mici producatori din mainile carora ies cele mai impresionante creatii.

            Asadar, te invitam sa ‘rasfoiesti’ categoriile celui mai nou magazin online lansat in cinstea barbatilor care isi doresc mai mult, care stiu sa isi puna in valoare trasaturile reprezentative, care vor sa isi defineasca stilul vestimentar si mai mult decat atat, barbatilor pentru care ingrijirea personala cu produse de calitate este un must-have!