Membrii Fast and Furious care au amenintat ca vor parasi franciza

Membrii Fast and Furious care au amenintat ca vor parasi franciza Membrii Fast and Furious care au amenintat ca vor parasi franciza

Pe parcursul ultimelor două decenii, Fast and Furious franciza a lansat 10 filme de lung metraj (inclusiv spin-off  Hobbs & Shaw ), incasand aprope 6 miliarde $ la nivel mondial

Desigur, majoritatea actorilor care lucrează în  universul cinematografic Fast & Furious  o fac încă din primele zile. Ca atare, au ajuns să se simtă la fel de bine ca o familie si în viața reală

Distribuția Fast and Furious  a devenit într-o familie improvizabilă de-a lungul anilor, probabil a fost la fel de distractivă pentru fani, precum vizionarea filmelor.

Dar, ca orice familie, lucrurile nu sunt întotdeauna tocmai bune între membrii echipajului Dom Toretto.

Unele dintre aceste intamplari sunt mai intense decât altele, iar din când în când, problemele au scăpat din mână. În câteva ocazii rare, soarta mai multor  personaje Fast și Furious s-au agățat de un fir de ata.

Michelle Rodriguez - care o interpretează pe Letty Ortiz, soția lui Dom Toretto, a postat pe Instagram în iunie 2017, în ziua în care The Fate of the Furious a fost lansat, Rodriguez a postat un avertisment decisiv că va părăsi franciza dacă personajele feminine nu vor atrage mai mult atenția.

Ea a scris: "Sper ca ei să decidă să le arate oarecare dragoste femeilor francizei în următorul film. Sau pur și simplu s-ar putea să-mi iau rămas bun de la o franciză iubită. A fost o experienta bună și sunt recunoscător pentru oportunitatea.

Anterior, Rodriguez a declarat pentru  Entertainment Weekly,  în mai 2017, că a considerat că deranjează faptul că personajul ei a interacționat rar cu alte femei din  franciza Fast . "Fac filme cu Jordana [Brewster], care o interpretează pe sora lui Dom Toretto, de 16 ani și am interactionat foarte putin cu ea. Cred că asta este patetic și lipsa de creativitate ", a spus ea.

Plângerile lui Rodriguez au găsit urechi prietenoase, Vin Diesel,  a profitat de ocazie pentru a-i arăta ceva dragoste într-o postare de susținere pe Instagram . El a scris în subtitlul unui videoclip al celor doi împreună, "Mândru de saga noastră ... dar trebuie să încercăm să ajungem mai sus de fiecare dată. Provocarea este ceea ce o face amuzantă și captivantă.... Dom și Letty. "

Rămâne de văzut cât de mult a  favorizat franciza Fast and Furious  rolurile doamnelor lor în viitorul  F9 , dar faptul că Rodriguez se află într-adevăr în acel film este un semn promițător.

Tyrese Gibson nu il dorea pe The Rock în Fast & Furious 9, a amenințat că va părăsi seria dacă Johnson ar fi implicat în F9 . 

Din fericire pentru Gibson, Johnson nu se află în  F9