Cupidon.ro - Intalniri si Relatii pentru Casatorie. Agentie Matrimoniala

  • Vineri, 29 Mai 2020
  • Familie
  • Publicat de
matrimoniale femei si barbati matrimoniale femei si barbati

Barbatii si Femeile singure din România cauta dragostea la matrimoniale. La 20 de ani de la lansarea online, site-ul de matrimoniale Cupidon.ro ajuta oamenii singuri să-și găsească dragostea sa formeze relații serioase pe termen lung, sa se căsătorească și sa formeze o familie fericita.

Cupidon a devenit un Brand care și-a câștigat popularitatea prin seriozitatea si prin profesionalismul serviciilor matrimoniale oferite câtorva mii de bărbați și femei singure.Cupidon nu este doar un site de matrimoniale care va oferă acces la chat și corespondenta online ci este o agenție matrimoniala cu tradiție.

In cadrul serviciilor de matchmaking personalizate Agenția Cupidon facilitează exclusiv întâlniri pentru relații de dragoste pe termen lung în vederea căsătoriei intre femei si bărbați singuri din România si din străinătate. Familia este scopul final !

Cum funcționează agenția matrimoniala ?

Pe lângă posibilitatea de a va înscrie online pe Cupidon.ro si a contacta dumneavoastră înșivă persoanele înscrise fără intervenția echipei agenției, Cupidon oferă si servicii clasice de agenție matrimoniala garantându-vă un anumit număr de întâlniri personalizate.

Se procedează la înscriere pe siteul Cupidon.ro sau la biroul agenției. Se face o analiza preliminara a profilul clientului iar daca condițiile sunt îndeplinite si nu exista alte impedimente grave, se procedează la semnarea unui contract de servicii, numit contract de curtaj matrimonial care stabilește termenii colaborării si numărul de persoane pe care dorește sa le întâlnească.

Agentia Cupidon incepe căutările in baza de date, publica anunțuri de promovare, face căutări si pre-selecții, recomanda si-i propune clientului o lista de persoane care si-au exprimat interesul sa-l intalneasca. Din acea lista clientul își va alege persoanele pe care dorește sa le cunoasca. Daca refuza propunerile, agenția reia cautarile si revine cu alte propuneri.

Femeile si bărbații singuri care doresc sa fondeze o familie, se simt mai in siguranța cand stiu că cineva cu experienta în pețit din partea agenției matrimoniale a întâlnit și a verificat in prealabil identitatea, starea civila, eventual cazierul judiciar și informațiile referitoare la persoana cu care urmează sa facă cunoștință.

Mare majoritatea utilizatorilor siteului de matrimoniale Cupidon.ro, conform Google Trends, provin din mediul urban, in principal din marele orase ale României: Bucuresti, Constanta, Galati, Buzau, Iasi, Suceava, Cluj, Deva, Brasov, Arad, Timisoara, Craiova, Pitesti, Sibiu si Ploiesti.

Bine de stiut: Nu toate persoanele care se înscriu gratuit si apar pe siteul cupido.ro sunt membri ai agentiei matrimoniale. Multe femei si barbati se inscriu pentru a folosi siteul Cupidon pentru dating online adica corespondenta, ca pe orice site de matrimoniale. Numai o parte dintre membrii de pe site sunt verificati si anume cei care fac subiectul unor intalniri personalizate organizate de Agentia Cupidon.

Detalii suplimentare puteți obține la numarul de telefon afisat pe Cupidon.ro sau prin Whatsapp.